Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA TRAVESSA DE GATA JA LLUÏX ELS LLUMS DEL NADAL. L'ENCESA OFICIAL ES FARÀ AQUESTA VESPRADA A LES 18 HORES

LA TRAVESSA DE GATA JA LLUÏX ELS LLUMS DEL NADAL. L'ENCESA OFICIAL ES FARÀ AQUESTA VESPRADA A LES 18 HORES

Travessar GATA ja dona imatge de que s’apropa el Nadal. Estem a un mes i quatre dies per a la Nit de Nadal i aquesta matinada hem pogut gaudir ja de l’espectacle dels llums que adornen la travessa de la Nacional 332 al seu pas per Gata. També a l’encreuament de l’entrada a l’Ajuntament amb els carrers Duquessa d’Almodóvar i carrer La Bassa. Són els primers avisos de que a passos agegantats tenim al damunt les festes nadalenques, en vindran més pel poble.

Això vol dir que avancem les compres dels Nadals i Reis, que no amuntonem les eixides i que utilitzem, enguany més que mai, EL COMERÇ DE PROXIMITAT, el de les nostres tendes i tendetes de dins del poble.

ENCESA OFICIAL

Aquesta vesprada a les 18 hores, es farà l'encesa oficial dels llums a l'Ajuntament i les dues places, la de l'Església i la Nova. El COMERÇ DE GATA també ha preparat una il·luminació nadalenca que prompte la veure’m en acció. Són dies de família, d’estar en casa i les cases estan als carrers i als carrers estan les tendes de tota la vida renovades, acondicionades per al temps que vivim, fem ÚS D’ELLES.

FONT: Fotos Vero Vives i Cronista.

0 comentarios