Facebook Twitter Google +1     Admin

GATA: CENT ANYS DE FÀBRICA, MOBLES I DISSENY, POINT 1920-2020: EXPOSICIÓ QUE ES POT VEURE JUNT A ART AL VENT DAVANT L’AJUNTAMENT FINS EL 6/9 ( III )

20200831084540-compoestanquers3-copia.jpg

Guaitem el tercer panell de la mostra de la centenària empresa POINT. 1920-2020, cent anys de fabricació i disseny. 

Davant del panell tercer vegem un silló que ens recorda aquells temps del quartet dels escolans dins la sagristia de l’església. Els sillons fets per a l’església de Gata tornen a eixir a la mostra.

Al panell podem llegir: QUATRE GENERACIONS. Text: "POINT és encara una empresa familiar. La tercera generació dels Pons forma el Consell de direcció i la quarta treballa a l’empresa. I moltes de les famílies que treballen hui en dia a POINT ho fan, generació rere generació, des del mateix origen de la marca. Les seues mans han dibuixat l’evolució del disseny dels mobles d’exterior, amb cada fil, cada nus, cada filament i cada racó de les seues peces." 

A les fotografies vegem en una al artífex de la segona generació Juan Bautista Pons Leyda passejant amb la seua dona Antonia María García Mulet, i a l’altra a Antonio, José Juan, Vicente i Paco Pons, tercera generació de POINT.

Pel que fa als articles del blog de 2014 parlant d’aquesta empresa vos convide a llegir el capítol III:

TRES GENERACIONS, UN SEGLE DE HISTÒRIA DE FABRICACIÓ DE MOBLES DE JONC, MÈDULA I VÍMET (MIMBRE). Capítol III: Pons, Monfort i Cia.

FONTS: Fotos POINT (panell 3). Arxiu blog, 21-02-2014.

31/08/2020 08:45 cronistadegata #. HISTÒRIA LOCAL

Comentarios » Ir a formulario

No hay comentarios

Añadir un comentarioNo será mostrado.Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris