Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MOR DE SOBTE EL RECTOR BLAS SALES. VA ESTAR D'ADMINISTRADOR A GATA, DE GENER A SETEMBRE DE 2007

MOR DE SOBTE EL RECTOR BLAS SALES. VA ESTAR D'ADMINISTRADOR A GATA, DE GENER A SETEMBRE DE 2007

La notícia ha sorprés a tots els que el coneixíem. Repentinament, ahir per la vesprada, al pareix per un atac cardíac, va morir a sa casa el rector D. BLAS SALES JUAN, actualment rector a les parròquies de Sant Joan Apòstol i Evangelista i Nostra Senyora del Rosari de Massamagrell. Tenia 57 anys. Era natural de Carcaixent (València).

Va estar de rector administrador o ecònom a la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos, de gener a setembre de 2007, compartint ministeri amb la veïna parròquia de Pedreguer. Va estar després del també malograt Don Pablo Sopena i va precedir a Don Santiago Bohigues.

Al poble de Gata va viure els actes de la delegació canària, gatera i d’Orba, al complir-se el III centenari del naixement del Bisbe Servera, nascut a Gata.

La misa exequial pel seu etern descans tindrà lloc demà, dijous, a les 16 hores, a la parròquia Sant Joan Apòstol y Evangelista, en la que s’obrirà a les 10,30 hores la capella ardent.

Blas Sales va rebre l’ordenació sacerdotal en València en 1988. Entre els seus primers destins pastorals, fou pàrroco a les localitats de Losilla de Aras, El Collado i Aras de los Olmos, Senyera i Manuel. En 1996 fou nomenat pàrroco de Pedreguer i Llosa de Camatxo, així com membre del Consell presbiteral. L’any 2006 fou nomenat arxiprest de Dénia. Com ja he dit, de gener a setembre de 2007 es va encarregar de l’administració de la parròquia de Gata. Desde 2007, que estava al front de la parròquia Sant Jon Apòstol i Evangelista de Massamagrell i en 2011 fou nomenat també titular de la parròquia Nostra Senyora del Rosari, del mateix poble. El passat mes d’octubre fou nomenat arxiprest de "Santa Maria del Puig".

Vull deixar-vos una preciosa carta que ha publicat al diari El Periódico de Aquí, el cronista oficial de Casino, José salvador Murgui. Per a llegir-la PUNXEU ACÍ.

DESCANSE EN PAU, Blas Sales, un rector exemplar i molt pla amb la gent.

FONTS: AVAN, Agència de Notícies, Arquebisbat de València.

0 comentarios