Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIA 12, UN DIUMENGE PASQUA ESPECIAL. RECORDANT ALTRES ANYS...(encontre, berenar, amics,..)

HUI DIA 12, UN DIUMENGE PASQUA ESPECIAL. RECORDANT ALTRES ANYS...(encontre, berenar, amics,..)

Hui és Diumenge de Pasqua de Resurrecció. El volteig de campanes i les misses especials, diferents, sense tota la feligressia, ens dona dos cares: per una part la gran alegria, el goix de Jesús amb el seu Triomf sobre la mort. Per altra, la tristor que, fins i tot, el dia acompanya metereològicament. Estem en confinació, crisi sanitària, tots en casa (#queda’tencasa). Pensem en tots els malats, els que el COVID-19 s’ha emporat per davant i recolzem com mai als herois i heroïnes...  

Però, malgrat a no tindre físicament l’ENCONTRE PASQUAL, el BERENARET DE PASQUA amb els amics, anar al camp, eixir i gaudir del dia gran, sempre ens queda el recurs de recordar amb imatges allò que va ser i serà...allò que vam passar i que ara enyorem amb més força. 

Servixquen aquestes imatges del 2011 al 2017 per adonar-nos de que la vida, el sol, la felicitat, la companyia amb els amics, la necessitem ara més que mai.  

DES DEL BLOG US DESITGE BONES SANTES PASQÜES A TOTES I TOTS, I AIXÒ SI PODEU MENJAR-SE LA MONA I EL BERENAR DE PASQUA A CASA (#queda'tacasa).

0 comentarios