Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTIVAL ALS BALCONS, ELS MÚSICS DE GATA TAMBÉ. PERE VICALET HA DIRIGIT LA INICIATIVA DE LA FSMCV

FESTIVAL ALS BALCONS, ELS MÚSICS DE GATA TAMBÉ. PERE VICALET HA DIRIGIT LA INICIATIVA DE LA FSMCV

De ben segur que haureu escoltat per tot arreu dels balcons de Gata als músics del nostre poble. Es va pensar fa dies i s’ha estés per les xarxes i pels mitjans de comunicació. Hui, dia de Sant Josep, s’han escoltat els pasdobles "Paquito el Chocolatero" i "Amparito Roca".

A més, pel canal de youtube de la FSMCV s’ha fet el compte enrere i una gravació en directe via "streaming". L’encarregat de portar la batuta en esta ocasió ha sigut el director, compositor i reconegut, el gater Pere Vicalet, qui ha donat pas al primer pasdoble, “Paquito el Chocolatero”.

Podeu veure el vídeo de la FSMCV. PUNXEU ACÍ. Fins i tot, la ràdio valenciana à punt ha entrevistat a Pere Vicalet al programa "Al ras", magazín diari cultural i social presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa, pel motiu que vos conte.

Altres exemples a Gata: escoltant des del terrat la música: Vídeo de Olga Lozano Cortegoso (facebook): PUNXEU ACÍ. O des del balcó dels Signes "Canya", pare i fill. Vídeo de Paca Signes Torres (facebook): PUNXEU ACÍ. Des del carrer Trossets, vídeo de Sofía García (facebook). PUNXEU ACÍ.

0 comentarios