EL GORGOS JUVENIL GUANYA AL GANDIA (3-2). GOLEJADA DELS CADETS (5-1). TORNA A GOLEJAR L’INFANTIL (7-1) I JA TÉ 33 GOLS AL SEU FAVOR AMB SOLS 3 PARTITS

Un doblet de Raúl Signes i un gol de Jordi Fornés van doblegar al difícil Gandía en la jornada 4ª del grup 6é de Primera Regional. Al final, GORGOS, 3-GANDIA, 2. Important victòria. A la classificació, els gaters son 6é amb 7 punts dels 4 partits disputats: 2 guanyats, 1 empatat i 1 perdut. 6 gols a favor i 5 en contra. Al pròxim partit viatgen a Simat.

CAU A NOVELDA EL GORGOS GRAN (4-0)

Golejada del Novelda a casa front al Gorgos. És 9é l’equip gater amb 6 punts de 6 partits disputats: 1 guanyat sols, 3 empats i 2 derrotes. 9 gols a favor i 10 en contra.
Dissabte 26 a les 17 hores, al camp Les Costeres el pròxim partit contra La Nucía.

GOLEJA EL CADET AL ALTEA (5-1)

Els cadets del Gorgos guanyaven clarament a l’Altea per 5 a 1. Al minut 3 marcava Nabil, Álvaro al 13, al 44 Héctor, marcaven els alteans el 4 a 1, i al 75 rematava la golejada Santi.
A la taula de classificació és 9é el Gorgos amb 4 punts dels 3 partits jugats: 1 partit guanyat, 1 empat i 1 derrota. 9 gols a favor i 8 en contra. Dissabte 26 a les 17 hores, a Teulada derbi entre els teuladins i gaters.

L’INFANTIL GOLEJA A L’ALTEA (7-1) I TRENCA RÈCORDS, 33 GOLS

L’equip infantil del Gorgos C.F. està imparable i conta les victòries per golejades. Dissabte va tornar a golejar. Ho va fer front al Altea. Al primer minut ja marcava Diego. Pablo Cloquell encetava el seu "hat-trick" al minut 20. Repetia als minuts 40 i 69. Hugo Signes feia doblet els minuts 23 i 28 i Sergio marcava al 31. El gol alteà es marcava al minut 70.
Si mirem la classificació, vegem al Gorgos infantil en tercera posició i 9 punts. Els 3 partits els ha guanyat i té 33 gols al seu favor i sols 1 en contra. Sols el Dénia segon té els mateixos gols però en 4 partits i 5 en contra.

FONTS: Resultats i classificacions FFCV / Foto, Gorgos C.F. equip JUVENIL.