Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EMOTIVA CELEBRACIÓ EUCARÍSTICA D’ACCIÓ DE GRÀCIES DEL NOU DIACA GATER ANTONIO J. MONFORT

EMOTIVA CELEBRACIÓ EUCARÍSTICA D’ACCIÓ DE GRÀCIES DEL NOU DIACA GATER ANTONIO J. MONFORT

Ahir diumenge a les 19 hores la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos va viure una emotiva i important celebració eucarística d’acció de gràcies pel diaconat d’un dels seus feligresos Antonio José Monfort Mulet. Amb l’assistència del vicari episcopal, els rectors que van estar a la parròquia, el rector fill de Gata present i sacerdots de la comarca, Antonio va estar també acompanyat pels seus quatre companys nous diaques ordenats com ell dissabte passat dia 29 de setembre a la catedral de València pel cardenal arquebisbe Antonio Cañizares.

L’església es trobava plena de gent. Als familiars de Antonio i els altres diaques, es van sumar nombrosos parroquians, no sols del poble sino de la comarca, que van volen acompanyar així a Antonio a la missa d’acció de gràcies. Van cantar el cor parroquial i el cor Serrillàs, que al final va entonar el goigs al patró el Santíssim Crist del Calvari, amb l’aplaudiment dels presents.

A més de la sentida homilia dedicada expresament al nou diaca gater que va fer el rector de la parròquia de Gata, Don Francisco M. Murillo, al final de l’eucaristia Monfort va repassar la seua vida i la seua vocació fins arribar al diaconat, recordant i donant gràcies a tots els que s’havien posat al seu camí amb la fe: família, rectors, amics. L’emotivitat del diaca gater va predominar en tot moment, contagiants a tots els presents.

El mateix Monfort va anunciar que havia estat nomenat per l’arquebisbe diaca de la veïna parròquia de Sant Creu de Pedreguer, on ajudarà en les tasques encomanades al nou rector Don Amadeo Romá.

0 comentarios