Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, LEGISLATURA 2019-2023: COMPROMÍS I PSOE SIGNEN EL PACTE DE L’ARRAVAL. SERÀ ALCALDE JOSEP FRANCESC SIGNES COSTA (COMPROMÍS) I PRIMER TINENT ALCALDE, TONI SIGNES COSTA (PSOE). Article d’opinió de Maite Signes Caselles (PP) abans del plenari d’investidura

GATA, LEGISLATURA 2019-2023: COMPROMÍS I PSOE SIGNEN EL PACTE DE L’ARRAVAL. SERÀ ALCALDE JOSEP FRANCESC SIGNES COSTA (COMPROMÍS) I PRIMER TINENT ALCALDE, TONI SIGNES COSTA (PSOE). Article d’opinió de Maite Signes Caselles (PP) abans del plenari d’investidura

Aquest migdia s’ha signat a l’Edifici Polivalent el que s’han dit el Pacte de l’Arraval. S’han exposat les línies bàsiques del govern conjunt dels 7 regidors: 4 Compromís i 3 PSOE, i s’han donat a conéixer totes les delegacions. Josep Francesc Signes Costa (Compromís) serà votat com a alcalde dissabte dia 15 i Toni Signes Costa (PSOE) serà el Primer Tinent d’Alcalde.

Només s’ha realitzat la roda de premsa, ja eixien els primers titulars digitals i tota la informació, que vos la faig arribar amb les fotos que passen a la història. El digital Marina Plaza titulava: "Compromís i PSPV es comprometen a formar un "govern estable" en Gata "del primer a l’últim dia". Als subtítols: "Amb el "Pacte de l’Arraval" signat aquest dijous de matí s’ha acordat investir al valencianista Josep Signes com a alcalde i al socialista Toni Signes com a primer tinent d’Alcaldia" i "Un nou Pla General, la finalització del Polígon Plans o la resolució judicial de Gata Residencial son alguns dels projectes estratègics que s’han marcat amb caràcter prioritari per als propers quatre anys".

A Marina Plaza es detallen ja totes les delegaciones que asumiran els signants del Pacte de l’Arraval i que són com seguix (copie literalment):

Les regidories. El repartiment de les delegacions quedarà de la següent manera:

  • Josep Signes Costa (Compromís): -Alcaldia-. Mobilitat, Serveis Municipals, Serveis Socials, Transparència, Comunicació i Innovació, Obres Públiques.
  • Toni Signes Costa (PSPV): Hisenda, Personal, Comerç, Urbanisme, Residents.
  • Àngels Soler Fornés (Compromís): Cultura, Patrimoni, Educació, Normalització Lingüística.
  • Joanvi Vallés Roselló (PSPV): Festes, Policia Local, Protecció Civil, Prevenció d’Incendis, Transport Sanitari.
  • Toni Arabí Arabí (Compromís): Esports.
  • Pepe Juan Mulet Soler (PSPV): Medi Ambient, Agricultura, Canvi Climàtic.
  • Neus Mulet Mulet (Compromís): Dona, Joventut, Turisme.

Per a llegir tot l’article del Marina Plaza, PUNXEU ACÍ.

El diari digital de Canfali Marina Alta titulava: "Compromís i PSPV signen un acord a Gata que aporte estabilitat per a poder desbloquejar projectes com el Pla General o el Polígon". Al subtítol: "Josep Signes (Compromís) serà l’alcalde i Toni Signes (PSPV) assumirà Urbanisme i Hisenda, entre altres". Per a començar a llegir l’article, PUNXEU ACÍ.

Inclús també, s’ha fet amb vídeo que té nom: El Pacte de l’Arraval. PUNXEU ACÍ.

14-6-2019: La premsa de hui, tant digital com en paper, seguix fent-se ressó del Pacte de l'Arraval: Titula Las Provincias (La Marina): "La izquierda de Gata vuelve a pactar y arrincona al Partido Popular, la fuerza más votada". Si voleu llegir l'article de R.D. PUNXEU ACÍ.

Finalment, hem trobat a la xarxa social facebook l’Article d’Opinió nomenat: "OPINIÓ MAYTE SIGNES", del PP, que seguirà ara a l’oposició. L’article escrit hui mateix es fa abans del ple d’investidura de dissabte. Per a llegir PUNXEU ACÍ.

FONTS: Informació Marina Plaza i Canfali Marina Alta, 13-6-2019. Fotos Marina Plaza. A la fotografia de portada falta Pepe Juan Mulet (PSOE). // Vídeo, extret de la pàgina Socialistes Gata.

0 comentarios