Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BLOG DEL CRONISTA DE GATA ARRIBA ALS 2.700 SEGUIDORS AL FACEBOOK

EL BLOG DEL CRONISTA DE GATA ARRIBA ALS 2.700 SEGUIDORS AL FACEBOOK

Hui dia quinze del mes de març de 2019, el Cronista de Gata alcança els 2.700 seguidors o "amics" a la gran xarxa social del facebook. L’aventura de passar les notícies del blog al facebook per ampliar la cobertura de les mateixes va començar el 9 d’octubre de 2012. Han passat 6 anys, 5 mesos i 5 dies. Vull donar les gràcies a tots i totes per haver arribar a aquesta xifra significativa, rodona i nombrosa de persones interessades en conéixer les notícies, la informació, la història, les fotografies antigues i no tan velles, del poble que han nascut, viuen i estimen o que coneixen, GATA DE GORGOS. Vull ressaltar que per la finestreta del facebook es pot veure amb l’enllaç corresponent el blog del Cronista de Gata des de totes les parts de tot el món, que eixa és la finalitat que prereseguisc. Un dia en paciència es podria fer un mapa de indrets des d’on es connecten gaters o que estimen Gata. 

Si fem un repàs de quan arribà a fites importants, dir-vos que el blog va arribar als 1.000 "amics" el 16 de juny de 2014. Els 2.000 el 29 d’abril de 2016 i hui estem ja als 2.700.

Com a novetat al perfil del facebook, a més de la torre del campanar més baix de l'església de Gata (abans de 1963), afegisc des de hui una vista parcial de Gata des del Parc "Alcalde Ferrándiz".

Vos done les gràcies per vostra complicitat, perque vosaltres també feu el blog i perque anem fent poble tots junts. I com sempre dic...endavant.

FONT: Foto captura del perfil de Cronista de Gata, des de hui 15-3-2019.

0 comentarios