GORGOS C.F.: EMPATA EL JUVENIL (2-2) I PERD EL GRAN A CASA CONTRA EL BENISSA (0-1)

Cap victòria per als primers equips del GORGOS C.F. El juvenil va empatar conseguint un valuós punt fora. El major va perdre el partit del derbi front al Benissa i amb la derrota també va perdre el liderat.

Cronològicament, resumim el GORGOS JUVENIL del grup 6. Empatava a dos gols a Alacant contra el  CF Racing Akra. Al 47 marcaven els locals i al 69 empatava Axel per al Gorgos. S’avançava per als gaters Ivan Sivera i a tres minuts del final empataven el partit els alacantins. Amb aquest resultat, el Gorgos es posa 8é amb 4 punts de 3 partits jugats. Un guanyat, un empatat i un perdut. 4 gols a favor i 5 en contra.

Pel que fa al primer equip, el segon derbi no li va portar sort i va ser sorprés amb el gol de penalti que acertà el Benissa. 0-1 va perdre i amb eixe resultat i amb els de la resta de perseguidors, perdia el liderat. Ara el GORGOS queda segon amb 9 punts tercer i El Campello torna a ser líder amb 11 punts. De 5 partits disputats, el Gorgos té 3 guanyats i 2 perduts, 8 gols a favor i 6 en contra.

Feia la següent reflexió l’entrenador Pere: "Hui hem perdut el primer partit dins de casa davant la UD Benissa, que ha fet un molt bon partit. Nosaltres no hem estat gens bé la primera part i ens ha costat els tres punts. En la segona part, hem millorat i hem dominat el partit pero no ha pogut ser. Hui no era el dia, amb més cor que cap hem pogut empatar el partit però al final el lastre de fer una pèsima primera part ens ha fet perdre el partit. Agraïr a tots els aficionats que han asistit al partit, inclús amb la pluja, tant de Gata com de Benissa i als nostres demanar-los disculpes per no oferir-los el nivell al que estan acostumats. Treballarem per millorar i superar-nos i complir l’objectiu quan antes. Amunt Gorgos Club de Futbol sempre".

FONTS: Foto Gorgos, el Juvenil. Resultats: FFCV.