Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTA DE SANT MIQUEL A GATA: DIA ESPLÈNDID...I AL FINAL, EL CASTELL

FESTA DE SANT MIQUEL A GATA: DIA ESPLÈNDID...I AL FINAL, EL CASTELL

(PODEU REPASSAR L'ÀLBUM D'IMATGES DEL DIA DE LA FESTA AMB ALGUNES ALTRES FOTOGRAFIES. Fotos de les comissions, JM Vives, Vero Vives i altres. PUNXEU ACÍ)

El dia tan esplèndid que va fer i el castell de focs artificials del final de la jornada de festa, les coses més comentades del dia de la festa de Sant Miquel 2018, festa de la parròquia, del cap d’altar. Ahir dissabte dia 29 començava la jornada amb el passacarrer de recollida de festeres des de les cases de les representants de la festa de Gata. Acompanya la banda Unió Musical. Assistència a la missa major per part de festeretes i festerets, festeres i festers majors i comissió 2018.

La missa major fou concelebrada pel senyor rector de la parròquia, Don Francisco M. Murillo; el rector fill de Gata, Don Vicent Font, i el rector teuladí, ara afincat a Gata, que fou missioner a Mozambique, Don Vicente Berenguer.

Per la vesprada, es va celebrar la tradicional processó, amb més assistència de fidels que altres anys anteriors. Tornaven a acompanyar al sant patró, els feligressos, festers, clero i la banda de Gata.

A les 22 hores es disparava l’esperat castell de focs artificials...aquell que estava pendent del dia de la festa major d’agost, del sant Crist del Calvari, que no es va disparar el 6 d’agost per motius d’alerta màxima. Un total de tretze minuts de carcasses, dibuixos al cel, alguns molt interessants, i aplaudiments finals.

Hui diumenge continuen els altres actes festers nomenats "Sant Miquel Fest", que organitzen les dues comissions 2018 i 2019. A les 10 del matí començarà l’últim dia dels tres de "Sant Miquel Fest". A les 12 hores, la comissió 2018 organitzarà carretons al carrer La Pau per als menuts. Després, hi haurà servei de dinar a càrrec de la comissió 2019.

FONT: Fotos comissions, JM Vives, Vero Vives (foto portada), altres.

0 comentarios