Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS CF PERD A EL CAMPELLO (3-1). El pròxim partit a casa contra el Pedreguer

EL GORGOS CF PERD A EL CAMPELLO (3-1). El pròxim partit a casa contra el Pedreguer

El segon partit de la lliga del grup VII de Primera Regional li va portar al GORGOS C.F. una derrota a El Campello. L'expulsió de Juan B. al minut 70 i la lesió de tres jugadors va condicionar el partit. Marcava primer el Gorgos al minut 15 per mig de Toni León, als dos minuts empatava El Campello, però els altres dos gos del Campello (al 30 i al 82) eren letals. Excés de targetes per al Gorgos, una roja i cinc grogues i a refer-se.

Comentava l'entrenador Pere Noguera al final de partit: "Hui no ha pogut ser. Hem caigut despres de fer un gran partit a campello per 3 a 1. Amb un jugador menys i 3 lesionats hem pogut empatar el partit varies vegades pero hui, no era el dia. Sols puc mostrar admiracio per la plantilla que ha donat tot i mes per a poder guanyar el partit a pesar de les adversitats i el mes important, fidels al nostre estil de joc. Teniem moltes il.lusions posades en aquest partit pero no ha pogut ser. El dilluns comencem a preparar el proxim partit. Amunt Gorgos Club de Futbol.".

Pel que fa a la classificació El Campello es posa líder en solitari amb 6 punts. El Gorgos baixa a la vuitena posició amb els tres punts de la primera jornada. 4 gols a favor i 4 en contra. A la pròxima jornada arriba el derbi més derbi de la Marina Alta, GORGOS-PEDREGUER.

FONT: Foto JM. Vives, presentació del Gorgos CF. al camp de Les Costeres.

0 comentarios