Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SUBVENCIÓ DEL PLA EDIFICANT PER A GATA DE 713.057 EUROS: per a infraestructures educatives

SUBVENCIÓ DEL PLA EDIFICANT PER A GATA DE 713.057 EUROS: per a infraestructures educatives

Dins del pla Edificant de la Conselleria d’Educació Gata rebrà 713.057 euros per a la millora d’infraestructures educatives, concretament, per a reparacions estructurals del pavelló d’infantil i el gimnàs del CEIP Santíssim Crist.
El plenari de l’Ajuntament de Gata va aprovar per unanimitat en la sessió ordinària de maig acceptar la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives per a dur a terme les dues actuacions.
A càrrec de l’import concedit, l’Ajuntament finançarà tots els procediments de contractació, tant els contractes d’obres com els de serveis necessaris per a la realització de les dues actuacions.

Aquestes dues obres són de gran importància per al col·legi, ja que per una banda la reparació estructural del pavelló és necessària per al manteniment de l’edifici i per l’altra, el gimnàs escolar és una reivindicació històrica del centre.
La mateixa direcció del centre ja va alertar en 1996 que el gimnàs escolar necessitava una reforma. En 2007 es va declarar la instal·lació en estat ruïnós i en desembre de 2011, aprofitant les vacances de Nadal, es va procedir a retirar la teulada de l’edifici que contenia materials contaminats i a derruir tot el gimnàs.
Així doncs, des d’aleshores el centre no disposa de gimnàs per als vora 500 alumnes de l’escola.

A la fotografia, el vell gimnàs escolar fa 8 anys.

FONT: Informació i foto, Ajuntament.

0 comentarios