Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, FESTES 2017. ARRIBEN ELS DOS DIES GRANS DEDICATS AL PATRÓ

GATA, FESTES 2017. ARRIBEN ELS DOS DIES GRANS DEDICATS AL PATRÓ

Les festes de Gata de Gorgos 2017 toquen a la seua fi. Dos dies, hui dissabte i demà diumenge, resten per acabar-les. Són la vespra i la festa, són el dia que abans es baixava el Crist i el dia de la festa major en honor al Santíssim Crist del Calvari.

Hui dia 5, penúltim dia fester, també hi ha un lloc de festa per als majors. Serà pel matí i migdia. A la vesprada, com és tradició, les millors mans pelotàries es veuran les cares al carrer La Bassa. A la vesprada-nit (20 hores) concentració a la Plaça Nova de grups, quintades, festerets i festers, per a fer l’ofrena de flors al Patró. A la mitja nit el concert de revetla, també tan tradicional i típic. Enguany amb l’al·licient del comiat del director de la banda Unió Musical Joan Valentí.

I demà, la festa major. Dia solemne i actes no menys solemnes i protocolaris. Passacarrers, missa solemne, mascletà, vi d’honor i lliurament de premis i a la vesprada, processó de retorn a l’ermita de la imatge del patró de Gata, el Santíssim Crist del Calvari, al qual se li han dedicat i dediquen aquestes festes 2017.

0 comentarios