Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA HA PARLAT DEL...PLENARI DE MAIG: pujà del sou de Monfort (Podem), abandó del ple dels regidors del PP, representacions en òrgans col·legiats,...

LA PREMSA HA PARLAT DEL...PLENARI DE MAIG: pujà del sou de Monfort (Podem), abandó del ple dels regidors del PP, representacions en òrgans col·legiats,...

Els diaris de la comarca s’han fet ressó des de dimecres del plenari de maig (dia 30) que va ser atípic, ja que es va produir l’abandó dels cinc regidors del PP al tractar en l’orde del dia la pujada del sou del regidor soci de govern Jaume Monfort (Podem Gata), acabant la resta de sessió amb els sis membres de l’equip de govern i el regidor del PSOE, ja que l’altre encara no és membre de la corporació. Els titulars i els articles són diversos.

Anem als titulars dels diaris. Titulava La Marina Plaça publicava ja el mateix dimecres: "El tractament desigual del PP de Gata amb els sous". Als subtítols: "Els populars abandonen el ple acusant al govern Compromís-JuGa de “xafar l’esperit democràtic” per plantejar augmentar-li al regidor Jaume Monfort (JuGa) la dedicació del 50 al 90%"; "L’acord va tirar endavant, de manera que l’edil de la marca local de Podem passarà a cobrar 1.080 euros bruts al mes enfront de la seua actual nòmina de 600" i "La portaveu del PP cobra 40.000 euros a l’any per un càrrec a dit de la Diputació d’Alacant i quan governava el seu partit va percebre 1.200 euros al mes per una dedicació del 50%". A més dins l’article podeu fer l’enllaç al vídeo de Youtube de la retransmissió del plenari per l’Ajuntament. Per a tot, article i vídeo PUNXEU ACÍ.

El diari LAS PROVINCIAS també publicava ahir dijous: "Gata sube el sueldo y la dedicación al 90% a un concejal de Podemos". Al subtítol: "El PP abandona el pleno y acusa a la alcaldesa de «cacique» por «intentar colar a sus socios de gobierno y cobrar más de las arcas públicas»". Per a llegir tot l’article de Bernat Ortolà PUNXEU ACÍ.

A la fotografia, vegeu el moment d’abandonar el plenari l’equip popular (gravació).

FONTS: La Marina Plaça, Las Provincias (dies 31 de maig i 1 de juny 2017).

0 comentarios