EL PRIMER EQUIP DEL GORGOS C.F. GUANYA EL SEU PARTIT I ES POSA TERCER (3-1 a El Verger)

Els juvenils obtenen el mateix resultat contra La Vila

No van fallar ahir els dos primers equips del GORGOS C.F. El primer equip va guanyar al C.F.E. El Verger per 3 gols a 1 i el mateix resultat va obtindre l’equip juvenil contra el Villajoyosa CFB.

Comencem pels majors, Ahir jugaven al camp Les Costeres i guanyaven clarament per 3 a 1. Amb 45 punts es posa tercer. Dels 19 partits jugats en té 14 guanyats i 5 perduts, cap empat. 50 gols a favor i 29 en contra. El partit de diumenge: Carim marcava dos gols, un al minut 24 i l’altre al 85. Empatava El Verger al 77, però al 81 desfeia l’empat José Pedro. Per al pròxim cap de setmana bon partit, 4rt (Gandia A) contra 3r (Gorgos CF).

Pel que fa als juvenils, que estan al grup sisé de Primera Regional, també van obtindre dissabte el mateix resultat, 3-1, front al Villajoyosa CFB. Marcava Raúl al minut 39, l’empat venia al 51, Emilio marcava al 58 i José Simó al 87 rematava el partit. Amb aquesta victòria es posen en el 7é lloc amb 32 punts. Dels 20 partits jugats, 10 victòries, 2 empats i 8 derrotes. 51 gols a favor i 38 en contra.

FONTS: FFCV i Gorgos CF (foto).