Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L’ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL A.VIVES DE GATA EXPOSA "DUES DIMENSIONS"

L’ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL A.VIVES DE GATA EXPOSA "DUES DIMENSIONS"

L’Escola de Plàstica Experimental Antoni Vives de Gata inicia la temporada expositiva al Casal de la Música de Gata amb una exposició de l’alumnat sota el títol de DUES DIMENSIONS.

 L’exposició aglutina obres de diferents conceptes, tècniques, sensibilitats que tenen com a fil conductor la bidimensionalitat.  Es poden veure obres amb acrílics, linogravats, objectes, pastel, teixits, diferents tècniques sobre paper etc., resumint gran varietat conceptual i tècnica com es habitual a esta puntera escola d´Art contemporani. L’exposició presenta obres de Helen Clements, Conchi García, Osvaldo Sánchez, Ana Climent, Genoveva Regidor i Mariví Puigcerver. També es poden veure obres de Pepa Caselles, Pepa Espasa, María Muñoz, Isabel de Piero, Blanca Hernando, Pedro Faus, Mónica Candela, Mª José Cholbi, Mar Fornes i Isabel Soler.

La mostra es va inaugurar en un acte que va comptar amb la presència dels autors i de la regidora de cultura Àngels Soler i es podrà visitar fins el 5 de febrer de dimecres a diumenge de 17 a 21h.

FONT: Foto i informació Premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios