IMPORTANT VICTÒRIA ANIT DEL GORGOS C.F. CONTRA EL LÍDER (2-1 front el Daimús) I JA ÉS SEGON A UN PUNT DEL LÍDER

El GORGOS C.F. major va complir i va collar un gran partit. Va jugar anit el partit atrassat pedent, a casa i front el líder Daimús. Al descans arribaven 0 a 0. Al minuts 48 encetava el marcador el golejador David Molines. Ho tornava a fer al minut 75. Faltan un minut acurtava distàncies el Daimús.

Després del partit pendent igualen a 14 partits i el GORGOS puja al segon, quedant-se a un punt del líder Daimús. 34 punts tenen els de la Safor i 33 el Gorgos. Els mateixos partits guanyats 11 i el Gorgos té 1 empat per cap del Daimús. Tres partits han perdut els gaters i dos els de la Safor. El Gorgos té més gols a favor 36 i sols 30 els de Daimús. En contra, el Gorgos en té 17 gols i 10 el Daimús.

Està el Gorgos en una inmillorable posició. Diumenge 15 li toca jugar, de nou, a la Safor, contra el Miramar, penúltim classificat. Esperem que el GORGOS faça un bon partit i seguixca regalant triomfs a la seua afició.

FONT: Foto Gorgos C.F. // Resultats i classificació, FFCV.