Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA JA PARLA DE...LA XIQUETA GATERA PAULA, PRIMER BEBÉ DE L'ANY 2017 A LA COMARCA

LA PREMSA JA PARLA DE...LA XIQUETA GATERA PAULA, PRIMER BEBÉ DE L'ANY 2017 A LA COMARCA

Ja han publicat als seus digitals la notícia els mitjans de comunicació comarcals. Com ja us avançava ahir, gràcies a la deferència de la mare, el primer naixement de l’Hospital de Dénia de l’any 2017 va ser Paula Ferrer Ferrer, de pares gaters. Aquesta xiqueta gatereta ja té les primeres fulles i la foto oficial, que vegeu dalt. Com es detalla al peu de la foto al diari digital Marina Plaça: "D’esquerra a dreta: Juan Francisco Ferrer, Maria Isabel Ferrer, la xiqueta Paula Ferrer, Rosa Doménech i el doctor Juan Cardona".

Així titulen la notícia:

Marina Plaça: "Paula, la primera nascuda en la Marina Alta en 2017". Als subtítols: "La xiqueta, els pares de la qual resideixen a Gata, va pesar gairebé 4 quilos i va nàixer en l’Hospital de Dénia a primera hora de la vesprada l’1 de gener" i "Mare i filla es troben en perfecte estat de salut". Per a llegir-ho tot PUNXEU ACÍ.

Xabia.com: "Paula Ferrer se convierte en el primer bebé de 2017 nacido en la Marina Alta". Per a llegir-ho, PUNXEU ACÍ.

Las Provincias: "El primer bebé de la Marina Alta se llama Paula y ha pesado casi 4 kilos". Al subtítol: "Nació en el Hospital Marina Salud de Dénia a primera hora de la tarde del 1 de enero". Per a llegir la notícia, PUNXEU ACÍ.

També cal ressenyar que, curiosament, l'últim bebé de Gata de 2016, nascuda a l'Hospital Marina Salud de Dénia també es xiqueta i també li nomenen Paula.

A tots, l'enhorabona des del blog del CRONISTA DE GATA.

FONT: Foto oficial, Hospital Marina Salud, Dénia.


0 comentarios