Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JA HEU TIRAT LES CARTES ALS REIS ?...LA IL·LUSIÓ JA HA ENTRAT ALS CARRERS DE GATA (Vídeo de J. Artigues)

JA HEU TIRAT LES CARTES ALS REIS ?...LA IL·LUSIÓ JA HA ENTRAT ALS CARRERS DE GATA (Vídeo de J. Artigues)

(PODEU REPASSAR L’ÀLBUM (Fotos de Vero Vives) DE L’ACTE DE LES CARTES PER ALS REIS A GATA. PUNXEU ACÍ).

PER A VEURE EL VÍDEO DE JAVIER ARTIGUES PUNXEU ACÍ.

Una entrada dels visirs reials precedida de les alumnes de Ballet, amb una espectacular posta en escena, i un parlament molt humà d’un dels emisaris dels tres Reis Mags, han donat peu a que els xiquets i xiquetes de Gata començaren a pujar a l’escenari muntat a l’efecte a la Plaça de l’Església. Tots amb bufandes, gorrets i abrigats, perque la rosada i el fred anavent apoderant-se dels carrers en aquest 29 de desembre.

Els xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus pares i mares han complit amb la primera part del protocol. Ara els toca als tres Reis mags fer la segona part. Aquest pròleg és el començament de la campanya de Reis 2016-2017, en la seua 49 edició del Misteri de Reis, amb les variats anteriors fins a desembocar en l’espectacle que hui coneguem.

FONT: Fotos de l’àlbum Vero Vives.


2 comentarios

Anonim -

Buena observacion. Hasta el año pasado asi se hacia. La organizacion en este y otros aspectos ha decaido bastante en esta campaña y la anterior

Juan -

Buenos días:
En primer lugar felicitar al grupo organizador de los actos de reyes. Después con tal de mejorar esos actos y de cara a futuros eventos propongo que para años venideros se coloquen vallas para que los padres maleducados no se colen. Lo comprobé. Los hijos respetaban con rigor la fila. Los maleducados son los papás. Gracias.