Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...LA TENSIÓ DE L’ÚLTIM PLENARI MUNICIPAL DE GATA

LA PREMSA PARLA DE...LA TENSIÓ DE L’ÚLTIM PLENARI MUNICIPAL DE GATA

Ja recullen els diaris, sobre tot el digital MARINA PLAZA i els diaris INFORMACIÓN i LEVANTE-EMV el tens plenari que es va viure dimarts en l’última sessió ordinària de l’any a Gata, sobre tot en la part final.

El vídeo el podeu veure PUNXANT ACÍ, com ja vaig avançar ahir. (Canal Youtube).

Els titulars dels diaris són els següents:LEVANTE-EMV (mateix titular i text a INFORMACIÓN), "El gobierno de Gata salva la reprobación a la alcaldesa que promovió el PP". El breu article és de A.P.F. Ací teniu l’enllaç, PUNXEU.

Per la seua part, el digital MARINA PLAZA s’exten més en l’article. Titula: "La tensió explota a Gata i l’alcaldessa expressa la seua por a una moció de censura PP-PSPV". Als subtítols: "Un dur enfrontament entre l’executiu (Compromís-JuGa) i l’oposició (PP i PSPV) incendia un plenari maratonià ple d’acusacions i desqualificacions"; "Els regidors socialistes abandonen la sessió després que una regidora de l’executiu titllara de “bestieses” els arguments de l’oposició" i "El PP presenta una reprovació a l’equip de govern, al qual atribueix “falta de treball i respecte” i una actitud “dictatorial”. Ací teniu l’enllaç al llarg article, PUNXEU.

FONTS: diaris LEVANTE-EMV, MARINA PLAZA i VÍDEO (Toutube) del Ple.

0 comentarios