Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JUANAN MAS LEYDA, MILLOR GATER A LA 25 CURSA VILA DE PEDREGUER. EL MILLOR DEL C.A.GATA, JOAN JAUME TORRES OLIVER

JUANAN MAS LEYDA, MILLOR GATER A LA 25 CURSA VILA DE PEDREGUER. EL MILLOR DEL C.A.GATA, JOAN JAUME TORRES OLIVER

El corredor gater JUANAN MAS LEYDA, del C.A. Cametes Spat de Pedreguer, va ser el millor gater classificat a la XXV cursa Vila de Pedreguer que es va celebrar dissabte dia 21 de maig, enquadrada dins del Circuit a Peu Marina Alta. Mas va entrar el 18 amb un temps de 37 minuts i 25 segons. Darrere d’ell, amb el mateix temps, va entrar un altre gater, JAIRO SOLER SALVÁ, del C.A. La Faixa de Jesús Pobre.

A més de Juanan i Jairo, dins dels primers 50 classificats van entrar els següents gaters: VICENTE LLOPIS CHELI, del C.A. Cametes Spat, que va entrar el 34, i JOAN JAUME TORRES OLIVER, al lloc 44 i primer del C.A. Gata.

Per categories, també van fer pòdiums gateres i gaters. MOLLY WOODS, del C.A. Benissa-Renault Ginestar, va ser la primera juvenil femenina. Va entrar la 454. TERESA GREGORI MUÑOZ, del C.A. Gata va fer tercera Veterana D. Va entrar la 453. El primer veterà D va entrar el que ja hem comentat VICENTE LLOPIS CHELI, 34 a la general.

Vos pose també els 10 millors corredors del CLUB ATLETISME GATA:

44.- JOAN JAUME TORRES OLIVER. 164.- JOSÉ CASELLES PEDRO. 178.- FRANCISCO PEDRO MESTRE. 196.- JUAN VICENTE SOLER TORRES. 207.- JAUME SALVÁ TORRES. 293.- JUAN ANTONIO MARTÍ PEDRÓS. 303.- RAFA MARTÍNEZ SERRIÓ. 425.- MARÍA MULET MESTRE, primera dona del club gater. 453.- TERESA GREGORI MUÑOZ. 460.- JUAN VICENTE NAVALMORAL PEDRO.

A la imatge espectacular de Jaime Fornés Signes (Blanquet) l'eixida de la prova reina.

FONTS: classificacions: www.somesport.org. / Foto: Blanquet.

0 comentarios