Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la transparència dels càrrecs municipals de Gata

LA PREMSA PARLA DE...la transparència dels càrrecs municipals  de Gata

El diari LAS PROVINCIAS publica hui dimarts 12 de gener de 2016, a la seua secció de la Marina, un article en el qual deixa clar la tasca i funció del Portal de transparència posat en marxa pel govern municipal de Gata de Gorgos. Titula: "Gata entrega el vino y el cava recibidos como regalos de Navidad a la Comissió dels Reis". Al subtítol: "La alcaldesa, Magda Mengual, también ha donado a la biblioteca municipal varios libros que le hicieron llegar como obsequio".

Si voleu llegir tot l’article, PUNXEU ACÍ.

Al respecte,la regidoria de Govern Obert ha fet públic el portal de transparència, del qual es basa l’article que relacione. Des de l’equip municipal es publica: "Seguint les directrius de la Conselleria de Transparència, l’Ajuntament de Gata fa púbiques les dades dels regals protocolaris i viatges realitzats per l’alcaldessa i regidors en funció del seu càrrec en el portal de transperència."

A la següent pàgina web podeu trobar especificada informació sobre l’alcaldessa i els regidors de Gata. Si es punxa damunt de cada fotografia, s’accedix a la informació completa de la regidora o regidor corresponent. La presentació junt a la fotografia informa de les delegacions que té, en cas de ser de l’equip de govern municipal; a quines comissions i organismes pertany; el currículum vitae; assistències i indemnitzacions; el sou i dedicació, en cas de percebre’l; la declaració de béns; els viatges i desplatzaments; els regals protocolaris; com contactar amb ella o ell, per mig de les xarxes i l’agenda que tenen.

Ací teniu l’enllaç: http://portaltransparenciagata.weebly.com/informacioacute-regidorses.html.

FONT: diari LAS PROVINCIAS, 12-1-2016 (foto i informació) / Portal de Trasnparència, Ajuntament de Gata.

0 comentarios