Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS AMICS DE LES MUNTANYES DE LA MARINA ALTA RECORRERAN 150 KILÒMETRES, DEMÀ DIA 1 I DISSABTE DIA 2

ELS AMICS DE LES MUNTANYES DE LA MARINA ALTA RECORRERAN 150 KILÒMETRES, DEMÀ DIA 1 I DISSABTE DIA 2

Des del Penyal d’Ifach, en Calp, fins la cala Tangó a Xàbia

Si recordeu el passat 17 d’abril els amics del Club de Muntanya UMMA (Unint les muntanyes de la Marina Alta) feien una xerrada al Centre Polivalent per a explicar el repte. Pep "Paleres" és un dels promotors d’aquesta iniciativa, que comença en hora i mitja. A la mitjanit, quan comence l’1 de maig, els participants iniciaran el recorregut de 150 kilòmetres, que repartiran entre divendres -festa del treball- i dissabte.

El II Run Party començarà al Penyal d’Ifach, a Calp, pujaran al cim del penyal. Aniran cap a l’estació del tren encara a Calp, passaran pel cim d’Oltà i d’ahí a la font i cim de Bèrnia. De Bèrnia passaran a la Serra del Ferrer, ja en Parcent. El Cocoll, L’Aixortà i Castell de Castells, els portarà cap a Alcalà de la Jovada. D’ahí a la Foradada, Vall d’Ebo i Font dels Òlbits, a Vall de Laguar. Passaran al Cavall Verd (Benigembla i Murla), De Alcanalí al cim del Castell d’Aixa, d’ahí a Pedreguer i la Punta de Benimaquia (La Xara), per a passar pel cim del Montgó i a parar a la cala del Tangó de Xàbia.

La eixida serà a les 00,00 del dia 1, en poc més d’una hora, a Calp. L’arribada a Xàbia està prevista a les 19 hores del dissabte dia 2. Tot una experiència i una vivència per dalt de totes les muntanyes de la Marina Alta.

I acaben dient els promotors: ENS VEGEM PER LES MUNTANYES!

Ja sabeu, uns de Marató de Muntanya (42 kilòmetres, Gata-Gata) i altres per les muntanyes de la Marina Alta. Sort i a l’aventura.

A la imatge, el cartell anunciador de l’activitat, de l’experiència.

0 comentarios