Facebook Twitter Google +1     Admin

QUÈ TROBEU?...I EL PARC DEL NOU VIAL DE GATA ESTAVA BONIC...(Foto-denúncia)

20141214115519-denuncia.jpg

HUI LA MIRADA URBANA no és positiva. El parc del nou vial, a les màrgens del riu, és un parc molt bonic. Però les imatges que vos pose diuen tot el contrari. Amb aquesta foto-denúncia vull concienciar a TOTS que no es deu permetre aquest incivisme. Si fa fred o gelor, es poden escalfar els jóvens a casa, al bar, però no pegar-li foc a una placeta del parc, que està junt a les runes de la casa-corral històrica. No sols li peguen foc a dos llocs pròxims, dalt i baix, sinó que moltes de les bossetes de menjar no cauen dins la paperera sinó fora com podeu observar a la del fons de la fotografia. Tindran que practicar més el baló de la canasta. I a més, es porten el mobiliari urbà els mateixos jóvens?. 

Un amic meu alemany em deia l’altre dia: "Quins tres parcs més bonics teniu a Gata, a les dos màrgens del riu. A les dues parts dels ponts. Fan goig". No li vaig referir res d’aquests fets que ara em semblen dolents i que es repetixen molts caps de setmana. CUIDEM-LOS i no els estropejem com mostren les fotos, són nostres i donen vida.

El parc estava bonic fins que va arribar aquesta modalitat d’embrutar-lo. Cal prendre conciència. No val dir: "són jóvens, tots hem sigut jóvens". Cal CONCIENCIAR I VIGILAR.

14/12/2014 11:54 cronistadegata #. MIRADES URBANES

Comentarios » Ir a formulario

gravatar.comAutor: mamen

Mare meua....ningu no va vore el foc i cridar a la policia? Pues no degueren estar poc...que llastima. Ho farem tot un asco

Fecha: 14/12/2014 12:01.


gravatar.comAutor: Un gater més del poble

Totalment d'acord. No es pot permetre este tipus de comportament. Tots em sigut jovens pero això no vol dir que en eixa etapa de la teua vida tens carta blanca per fer el que vullgues. Fer els parcs, restaurarlos, netejarlos, tot això val diners i no crec que en els temps que estem pasant ens sobren com per poder permitirmos eixe tipus de destrosses.
Jo pense que es obligació moral de tota persona que si algú veu alguna acció vandàlica contra els bens del poble tinga la valentía o be de fer-li la xarradeta al causant o be cridar a la policia i que cadascú es faja responsable dels seus actes. Intentem posar tots de la nostra part i conseguim una gata més neta i més bonica.

Fecha: 14/12/2014 12:26.


gravatar.comAutor: vicent Fornés Pérez

¿Com sabeu que son "jovens"? Pregunte.

Fecha: 14/12/2014 19:32.


Autor: CRONISTA DE GATA

Potser Vicent que siguen majors. Sempre estarem amb el dubte. Però, tant si són jóvens com majors és PUR INCIVISME. O no?.

Fecha: 14/12/2014 19:37.


Autor: Bernat

El civisme que tu dius, Miguel, devem d'interpretar-lo des de molts punts de vista i no sols des d'els que a cadascú els interesa.
Ho dic perquè a les festes del poble, els quintos em varen rebentar amb un coet el caño per on baixa l'aigua del terrat, al carrer la Bassa, vaig fer una denúncia a l'ajuntament amb fotos incloses, demanant que així com havien permés i reponsabilitzat oficialment de les despertades dels quintos, que ho repararen i tornaren al seu estat inicial els desperfectes. A data d'avuí l'ajuntament s'ho ha passat tot pel forro i no he rebut ni contestació. I la pregunta és, front a un ajuntament totalment irresponsable qué més es pot demanar?. Aixó si, hi ha que sortir a totes les fotos que puguen sumar vots, que és el que realment els preocupa, però el xollo ja va acabant-se, per sort. Ajuntament irresponsable, veins irresponsables, Miguel, és normal.

Fecha: 14/12/2014 21:34.


Añadir un comentarioNo será mostrado.Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris