Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

INAUGURACIÓ OFICIAL DE LA FIRA: DEMÀ DISSABTE 11, A LES 11.30 DEL MATÍ

INAUGURACIÓ OFICIAL DE LA FIRA: DEMÀ DISSABTE 11, A LES 11.30 DEL MATÍ

Demà dissabte 11 d’octubre, a les 11’30 hores, a la plaça de l’Església, tindrà lloc la inauguració oficial de la 11a Fira Gata al Carrer, Fins ara, s’havia començat la inauguració de totes les barraques i estands des de la Plaça Nova, enguany canvia.

La inauguració comptarà amb la presència de la Directora General d’Empreses Agroalimentàries, Marta Valsangiacomo, i del Diputat Provincial, Juan Bta Roselló, així com l’alcaldessa de Gata, Maite Signes, el regidor de Foment i Desenvolupament Local, Guilllermo Cholbi, i el president de l’associació Comerç de Gata, Vicent Fornés.

APARCAMENTS:

Per altra banda, l'Ajuntament de Gata ha marcat, per a estos dies de la fira Gata al Carrer, unes places d'aparcament per a minusvàlids, a fi de facilitar l'accés a tots al centre del poble. Les places estan senyalitzades a l'Era de Boronat. Es demana a tots que siguem considerats i les respecten.
A més es recorda a tots que poden aparcar els seus vehicles als aparcaments públics del poble: a les Sorts, a la carretera, als Trossets, a les Mirandes (zona del Barranquet)...

FONT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios