20140410223150-4anys-copia.jpg

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ D’ANIVERSARI, PUNXANT ACÍ)

Dia 10 d’abril de 2010 naixqué un somni que es va fer realitat... Eixe era el començament de l’any passat i és el d’enguany. Fer cròniques del nostre poble GATA, donar a conèixer la història i la vida antigues a través de les dades que ens han deixat els avantpassats i les fotografies antigues. Al primer any era tot un repte. Al segon i tercer any un blog ja consolidat i per fi arriba hui 10 d’abril de 2014 i ens congratulem totes i tots de que el blog del CRONISTA DE GATA arribe al seu quart aniversari i...lògicament jo el primer.

Seguia dient l’any passat i també ho dic hui: Com a Cronista oficial de Gata de Gorgos sols tinc paraules d’agraïment a tots. Per als que no esteu a la xarxa facebook comentar-vos que engunay també he rebut felicitacions de la POLICIA LOCAL, aixina com de molts de vosaltres que heu afegit el vostre comentari o simplement el "Me gusta".

Vull posar-los tots, començant pel comentari que posava anit mateixa la Policia Local de Gata: Ací teniu textualment l’escrit: 

"Moltíssimes felicitats en el teu aniversari. Gràcies per mantindre viva la memòria i el record, que malgrat pareixer el mateix, són coses ben diferents. I no és gens fàcil fer-ho, però amb la teua gràcia i eixa capacitat per transportar-nos anys arrere i alhora mantenir-nos al corrent de les notícies fresques del dia, la teua pàgina facebook o el teu blog s’han convertit en parades obligatòries diàries. Enhorabona per la teua tasca i et desitgem moltíssims aniversaris més."

Vint persones més, fins ara amb clicat "Me gusta" a aquest comentari. A més Vicente Bolufer ha posat: "felicidades que pases un feliz dia" (al respecte dir-vos que hui no faig jo anys, els fa el blog. Hi ha felicitacions que pareixen el contrari). Fina Sánchez Navarro posava: "muchas felicidades y que cumplas muchos mas". Per la seua part, Daniel Pérez Acevedo deia: "Moltes Felicitats, Miguel" i Francisco Torres comentava: "Per molts anys!".

L’amic Antonio Monfort publicava: "Migueeeeeel, molts anys". Rosa Franco Greño posava: "Moltes Felicitats, Miguel".

Fa molts pocs minuts, l’amic MANOLO, el Policia comentava per mig del blog: "Enhorabuena Miguel. Gracias por estar ahí informándonos de lo que ocurre día día en Gata de Gorgos. Nuestro más sincero reconocimiento a tu labor. GRACIAS, sigue así."

Seguisc afegint els comentaris que arriben pel facebook. Nou persones més s'apunten al "Me gusta". Francisco Pedro Mestre, que tots conegueu per Quico "Pala" comenta: "Enhorabona, sempre dona gust vore notícies del teu poble. Gràcies cronista". L'amic Julià Jorro comenta: Felicitats!!. Pepa Giner Buigues diu: "Enhorabona i que en siguen molts més!!!"

VULL ACABAR AMB EL MILLOR COMENTARI QUE HE TINGUT AQUESTA NIT, EL QUE MÉS M'HA ARRIBAT AL COR. El meu germà Santiago Vives ha comentat: "Felicitats per la tasca que fas germà, la nostra mare saps que on estiga estarà ben orgullosa de tú". Què voleu que vos diga, estem a un mes de fer cinc anys que ens va deixar sobtadament i vos confese que quan vaig començar el blog vaig pensar amb ella i com m'havera ajudat a fer el blog i a reconstruir la història del segle XX, que d'això en sabia un muntó ma mare. M'ha arriba al fons, germà. GRÀCIES.

Als comentaris primers, i val per a tots, donava resposta ben prompte als comentari este matí mateix:

"Moltes gràcies i especials als amics de la Policia Local de Gata que, any rere any, recorden i recolzen la iniciativa del meu blog. Encoraja i anima. És necessari donar informació sempre en la bona direcció i vosaltres mateixa ho sabeu millor que ningú. Gràcies també a tots els que van afegint-se a aquestes declaracions de la nostra Policia. Al blog tindré un raconet especial per a l’aniversari. Quatre anys i com sempre dic...endavant."

"GRÀCIES A TOTES I TOTS. US TINC EN COMPTE EN EL QUART ANIVERSARI DEL BLOG, PERQUÈ VOSALTRES I LA RESTA DE PAISANS DE GATA, PRESENTS I AUSENTS, TAMBÉ AVANTPASSATS, SOU ELS QUE FEU EL BLOG."