Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

QUATRE ANYS FENT INFORMACIÓ, CRÒNIQUES, DESCOBRINT FOTOGRAFIES,...Hui fa quatre anys que naixqué el CRONISTA DE GATA

QUATRE ANYS FENT INFORMACIÓ, CRÒNIQUES, DESCOBRINT FOTOGRAFIES,...Hui fa quatre anys que naixqué el CRONISTA DE GATA

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ D’ANIVERSARI, PUNXANT ACÍ)

Dia 10 d’abril de 2010 naixqué un somni que es va fer realitat... Eixe era el començament de l’any passat i és el d’enguany. Fer cròniques del nostre poble GATA, donar a conèixer la història i la vida antigues a través de les dades que ens han deixat els avantpassats i les fotografies antigues. Al primer any era tot un repte. Al segon i tercer any un blog ja consolidat i per fi arriba hui 10 d’abril de 2014 i ens congratulem totes i tots de que el blog del CRONISTA DE GATA arribe al seu quart aniversari i...lògicament jo el primer.

Seguia dient l’any passat i també ho dic hui: Com a Cronista oficial de Gata de Gorgos sols tinc paraules d’agraïment a tots. Per als que no esteu a la xarxa facebook comentar-vos que engunay també he rebut felicitacions de la POLICIA LOCAL, aixina com de molts de vosaltres que heu afegit el vostre comentari o simplement el "Me gusta".

Vull posar-los tots, començant pel comentari que posava anit mateixa la Policia Local de Gata: Ací teniu textualment l’escrit: 

"Moltíssimes felicitats en el teu aniversari. Gràcies per mantindre viva la memòria i el record, que malgrat pareixer el mateix, són coses ben diferents. I no és gens fàcil fer-ho, però amb la teua gràcia i eixa capacitat per transportar-nos anys arrere i alhora mantenir-nos al corrent de les notícies fresques del dia, la teua pàgina facebook o el teu blog s’han convertit en parades obligatòries diàries. Enhorabona per la teua tasca i et desitgem moltíssims aniversaris més."

Vint persones més, fins ara amb clicat "Me gusta" a aquest comentari. A més Vicente Bolufer ha posat: "felicidades que pases un feliz dia" (al respecte dir-vos que hui no faig jo anys, els fa el blog. Hi ha felicitacions que pareixen el contrari). Fina Sánchez Navarro posava: "muchas felicidades y que cumplas muchos mas". Per la seua part, Daniel Pérez Acevedo deia: "Moltes Felicitats, Miguel" i Francisco Torres comentava: "Per molts anys!".

L’amic Antonio Monfort publicava: "Migueeeeeel, molts anys". Rosa Franco Greño posava: "Moltes Felicitats, Miguel".

Fa molts pocs minuts, l’amic MANOLO, el Policia comentava per mig del blog: "Enhorabuena Miguel. Gracias por estar ahí informándonos de lo que ocurre día día en Gata de Gorgos. Nuestro más sincero reconocimiento a tu labor. GRACIAS, sigue así."

Seguisc afegint els comentaris que arriben pel facebook. Nou persones més s'apunten al "Me gusta". Francisco Pedro Mestre, que tots conegueu per Quico "Pala" comenta: "Enhorabona, sempre dona gust vore notícies del teu poble. Gràcies cronista". L'amic Julià Jorro comenta: Felicitats!!. Pepa Giner Buigues diu: "Enhorabona i que en siguen molts més!!!"

VULL ACABAR AMB EL MILLOR COMENTARI QUE HE TINGUT AQUESTA NIT, EL QUE MÉS M'HA ARRIBAT AL COR. El meu germà Santiago Vives ha comentat: "Felicitats per la tasca que fas germà, la nostra mare saps que on estiga estarà ben orgullosa de tú". Què voleu que vos diga, estem a un mes de fer cinc anys que ens va deixar sobtadament i vos confese que quan vaig començar el blog vaig pensar amb ella i com m'havera ajudat a fer el blog i a reconstruir la història del segle XX, que d'això en sabia un muntó ma mare. M'ha arriba al fons, germà. GRÀCIES.

Als comentaris primers, i val per a tots, donava resposta ben prompte als comentari este matí mateix:

"Moltes gràcies i especials als amics de la Policia Local de Gata que, any rere any, recorden i recolzen la iniciativa del meu blog. Encoraja i anima. És necessari donar informació sempre en la bona direcció i vosaltres mateixa ho sabeu millor que ningú. Gràcies també a tots els que van afegint-se a aquestes declaracions de la nostra Policia. Al blog tindré un raconet especial per a l’aniversari. Quatre anys i com sempre dic...endavant."

"GRÀCIES A TOTES I TOTS. US TINC EN COMPTE EN EL QUART ANIVERSARI DEL BLOG, PERQUÈ VOSALTRES I LA RESTA DE PAISANS DE GATA, PRESENTS I AUSENTS, TAMBÉ AVANTPASSATS, SOU ELS QUE FEU EL BLOG."

0 comentarios