Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

(AVANÇ) MAITE SIGNES CASELLES, NOVA ALCALDESSA DE GATA

(AVANÇ) MAITE SIGNES CASELLES, NOVA ALCALDESSA DE GATA

Vos avance la notícia política de hui. Fa una mitja hora ha quedat proclamada alcaldessa per a la resta de legislatura, abril 2014 a maig 2015, MAITE SIGNES CASELLES.

La regidora del PP, fins ara tinent d’alcalde, substitueix a Ana María Soler, que renuncià del seu càrrec el passat dia 26 de març

Elegit el nou regidor, JESÚS ÁNGEL PALACIOS TORRES

Aquesta vesprada a les 8 s’ha completat, per segona vegada aquesta legislatura, el consistori gater. El ple extraordinari i urgent del 7 d’abril de 2014 passarà a la història de Gata, donat que primer s’ha proclamat el nou regidor de la llista del Partit Popular JESÚS ÁNGEL PALACIOS TORRES, que seguia en la llista als sis concejals electes de principi de legislatura. Després, s’ha elegit entre els tretze regidors a la nova alcaldessa MAITE SIGNES CASELLES, que ha tingut els sis vots del seu grup; Vicent Font, l’altre candidat, ha comptat amb els quatre vots del PSOE, i Maties Monfort, amb els tres de Bloc-Compromís. Cap partit ha obtés la majoria absoluta i al ser el PP la llista més votada ha resultat ALCALDESSA DE GATA MAITE SIGNES CASELLES.

(Més endavant de la nit, vos posaré íntegrament el seu discurs que ha fet com a nova alcaldessa)

A la imatge la teniu prenint possessió del nou càrrec, davant el regidor Guillermo Cholbi.

0 comentarios