Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.317-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.317-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO I VEURE'LS A TOTS AMB MÉS DETALLS, PUNXANT ACÍ)

Ja actualitzades les fotografies d'abans, antigues o recents, una a una, la de hui és una foto familiar molt simpàtica. Qui no coneix als protagonistes de la mateixa?

Una de les xiquetes de la foto em facilita la fotografia, que ha posat al seu facebook. La família nombrosa de Pepet "el practicant" o Pepet "el de la farmàcia". Li deien José Boronat. A casa tenia el dispensari i posava inyeccions, que manava el metge Don Julián. La dona, una senyora dona, María Soler, també coneguda com "María les Caneles" pel malnom familiar. Ahí tenim per orde d'edat als set fills, hui també molt coneguts i populars.

D'esquerre a dreta -mirant la foto-: José Vicente, que ha seguit l'ofici de son pare; Jaume, María Francisca; Joan de Déu, Miguel Ángel; Salvadora -qui facilita la foto- i José María, que és el menudet, el nadó que aguanta la mare.

Com vegeu, encara està igual la baraneta i el jardinet de casa, la primera després del pont, a la part esquerra pujant el carrer Costera del Grup Escolar.

Servixca la fotografia com a un homenatge al pare i mare, que ja no estan entre nosaltres, i a la vida familiar d'abans, de finals dels seixanta i anys setanta del segle XX.

FONT: Foto propietat de Salvadora Boronat (del seu facebook).

0 comentarios