Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 30.- Carrer de Tetuà

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 30.- Carrer de Tetuà

Un nom que diu molt. Anaven a Tetuà, era una plaça espanyola abans. Forma part del Raval i en alguns dels trossets de carrer es fa el més estret del poble. Si deia ahir que el carrer de Baix era de traçat morisc, més podem dir d’aquest carrer d’un traçat tan irregular com bonic. Té dos replacetes i una bifurcació que li dona al carrer un encant especial.

El carrer de Tetuà connecta per un costat amb el carrer de Baix i per l’altre amb el carrer Duquessa d’Almodóvar, ja que tanca per la part de dalt del parc del Raval la zona urbana. A més té un ramal que ix a un balcó natural que mira cap al Centre Social Integrat i la part de dalt del Barranquet, hui coberta, on hi ha escultures a l’aire lliure, encara que poques. Allí és on estava l’antic "Hospitalet", on donaven allotjament als transeünts que passaven per Gata, si no podien pagar-se una fonda.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix.

0 comentarios