Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 24.- Carrer Paet

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 24.- Carrer Paet

Molt prop al carrer Trinquet que veíem ahir està el carrer Paet, una denominació per a un carrer un tant curiosa. El vial connecta amb la via del tren i l’Avinguda de l’Ermita per un costat i amb la carretera nacional per l’altre. Arribant a la carretera, té el principi d’un altre carrer, el de l’Estació.

A tenir en compte, la casa cantonera dels Cirugeda (Primitivo) per ser una mica diferent a la resta del carrer. Cal dir que hi ha un bar al carrer. A nivell històric: en 1918 es parla del camí Paet que porta al moll de l’estació. El carrer es data en 1923. En 1936 es va nomenar carrer "Pi y Margall".

 Carrer ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet.

0 comentarios