Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 19.- carrer Sant Josep

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 19.- carrer Sant Josep

Seguint amb la sèrie dels nostres carrers i places, toca hui un altre carrer del barri Alcolaes de Gata. Es diu carrer Sant Josep i travessa la Costera del Grup Escolar per la part de dalt. Comunica per la part superior amb el camí de la partida Alcolaes, també urbanitzada, que porta cap al camp de vol, ecoparc i camí de la Font de la Mata. Quan naix aquest camí també s'asoma el carrer Alcolaes, que és la pujadeta que enllaça entre els carrers Sant Josep i Sant Vicent.

Per la part de baix, el carrer Sant Josep enllaça amb el nou vial del parc de la marge dreta del riu i que a la vegada aquest enllaça amb el nou pont.
 
El nom del sant se li va posar l'any 1958, any que es va inaugurar el Grup Escolar "Santíssim Crist". El plenari va acordar posar-li'l a la nova segona travessa.
Carrer ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar.

0 comentarios