Facebook Twitter Google +1     Admin

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 13.- Carrer Cuartel

20130402230445-compocuartel.jpg
Estem encara per la zona sud del poble. Encetem hui els tres carrers que conformen la última de les urbanitzacions amb vials feta dins del poble. Correspon al carrer que tenia que publicar el dia 31 de març. El nom del carrer el té castellanitzat, ja que un dels carrers de la urbanització "Era de Boronat" es diu Carrer Cuartel i per anar bé seria Caserna de la Guàrdia Civil. I per què eixe nom?. Està clar, perquè la Caserna antiga de la Guàrdia Civil i la seua placeta estan on ix el carrer des de la carretera i des d’on es va expropiar part d’una casa per a donar-li eixida. A l’altra aprt, el carrer Cuartel s’asoma al carrer Teulada, antes ix a l’esquerra el carrer Serrillàs.
El carrer sols té una tenda i és de làmpares.
A nivell històric, comença a parlar-se d’aquesta urbanització en 1972. Al plenari es parla del carrer en projecte, que ix de la carretera i acaba al carrer Teulada, i que tindrà deu metres d’amplària. L’any 1980 es torna a parlar de la urbanització, que l’any següent se li pose el nom oficial "Era de Boronat" fins aleshores popular. Entre els anys 1987 i 1988 es quan es fa l’enderrocament de la casa i l’eixida a la carretera. En 1987 es pavimenten les voreres i en 1992 l’Ajuntament posa arbres als tres carrers.
 
Carrer ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes i 12.- Carrer Calvari.

Comentarios » Ir a formulario

No hay comentarios

Añadir un comentarioNo será mostrado.Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris