20130324214743-constitucio-copia.jpg

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Plaça Església, Doctor Gómez Ferrer, La Bassa, Bisbe Cervera i Pare Mulet són els carrers fins ara publicats. Hui li toca el torn al carrer Constitució. Un carrer que té moltes connexions, que és cèntric i està molt transitat. Enllaça amb el carrer La Bassa en un extrem i en la Plaça Nova a l'altre. En el seu traçat té quatre cantons pels que travessa el carrer Doctor Gómez Ferrer. Pas de totes les processons i desfilades que venen de la Plaça Nova cap a la Plaça de l'Església.

El carrer fa cantonada amb una perruqueria i un bar. Té tendes de regals, una perruqueria, perfumeria i al final entrant a la plaça té l'única administració de loteria del poble. Al carrer existia l'única imprempta que tenia el poble dels germans Mulet.

Mirant la història, cal dir que el carrer es va formar prolongant-se des del carrer Andrades cap a la nova plaça de mercat en construcció. Al llarg del segle XX ha canviat de molts noms. Es deia en principi carrer Primo de Rivera (1923), després va portar noms de la República: Blasco Ibáñez (1931) i carrer de Fermín i Galán (1932). Va tornar a nomenar-se Primo de Rivera passada la guerra. En 1989 es va dir en molt breu temps un dels noms populars que tenia "Corbella", però definitivament se li va dir l'any 1989 carrer de la Constitució. El carrer té un plafó ceràmic dedicat al Sagrat Cor de Jesús.

Actualment, els que seguiu el facebook podeu tenir tots els divendres pel matí la imatge del carrer que Vicent Signes "Canya" penja al seu mur des de fa mesos.

A la composició fotogràfica, diverses vistes del carrer i una de les imatges de Vicent Signes "Canya", així com una foto antiga del que fou alcalde i un dels propietaris de la imprempta, Vicent Mulet, davant l'empresa.