Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

Hui recordem fa dos anys i un any d'ahir i de hiu, dies 23 i 24 de març:

AQUELL 23 DE MARÇ DE 2011: Publicava la tercera part del "Projecte educatiu al poble peruà on té la missió Vicent Font". També que "havia vingut" el riu. Portava aigua i a Gata havien caigut 50 litres. La fotografia antiga (343) era de Don Alejo.

AQUELL 24 DE MARÇ DE 2011: Quarta part del projecte educatiu al Perú. Es publicaven al BOP dos edictes sobre taxes i regulació del cementeri municipal. S'anunciava la presentació del llibre d'Elvira Cambrils "El bes de l'aigua" a la biblioteca. Encara plovia, 0.8 litres. La notícia política era la presentació del nou projecte del gimnàs escolar. Hui encara no és real.

AQUELL 23 DE MARÇ DE 2012: Parlava d'un "Cap de setmana cultural i esportiu". El compte enrere ens situava a 18 dies del segon aniversari del blog. Ara també, però de tres anys. El futbol dels cadets del Gorgos, que jugaven contra el Benissa, era notícia. A "Sabieu...?" coneixíem que 50 finques a Gata es van subhastar per deues a Hisenda en 1882.

AQUELL 24 DE MARÇ DE 2012: Tornava a insistir, estavem a 17 dies del segon any de blog. El mateig dic per a hui, per al tercer aniversari. Anunciava per al 30 la inauguració de l'exposició fotogràfica "Les mirades del Crist" que va ser tot un èxit. La premsa parlava de Gata i la carrera. A "Sabieu...?" comentava el pas del Cuartel de la Guàrdia Civil en 1887 de Xàbia a Gata.

0 comentarios