Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.061-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.061-

La foto que porte hui al blog tanca la sèrie, de moment, de Antonio Monfort. No té tans anys com les anteriors, però ja és històrica. Seria al final dels anys 80 o principis del 90 del segle XX. Es feien obres de teatre a Gata, com sempre s’havien fet, i molt bones. Un grup ens donava nits grans al cinema "La Paz" o allí on es presentara, era el grup de teatre "Paco Carrasco", el sempre recordat "mestre". Tant de bó es tornaren a reunir aquells joves, hui més adults.

Bé, puix aquesta foto té a tres dels protagonistes d’aquella època: Vestits de "mariachis" amb el capell tan característic, a l’esquerra mirant la foto està Cristóbal Pedrós i a la dreta Antonio Monfort, amb guitarres incloses. Al mig, una de les protagonistes femenines del repartiment d’aquells sainets, d’aquelles vetlades: Elena Tent, al piano.

Una fotografia graciosa, que ens deixa una enyorança. Tornarien els protagonistes a fer una obreta?. De segur que no han perdit eixe encant que tenien i que el veïnat gater apreciava.

0 comentarios