Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.050, la del dia 1/3-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.050, la del dia 1/3-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO PER A OBSERVAR EN DETALLS ALS MENUTS FUTBOLISTES, PUNXANT ACÍ)

Recupere la sèrie més estimada i observada del blog, la de les fotografies antigues. 50 fotos per dalt de mil ja són. La foto corresponent al primer dia del mes de març no està tan lluny en el temps, però si que s'observen canvis. Els xiquets ja són homes. Va de futbol, de la cantera del Gorgos. La van pujar alguns dels protagonistes de la foto al facebook i la va completar Manolo, el seu preparador, que el podeu veure darrere d'ells al camp de Pedreguer (podeu veure la Sella enfront). Mireu que posava a la camiseta "Frutos secos Patri"...han passat ja anys d'això. Any 1999, era l'equip prebenjamí del Gorgos. Dels tretze partits amistosos que van jugar els van guanyar tots. L'equip seria més tarde a la temporada 2001-2002 campió en la categoria benjamí, amb 24 partits guanyats, dos empatats i cap perdut.

Però qui eren estos xavalets. De peu estaven, d'esquerra a dreta: José, Sergi, Francisco José, Luis, Francisco, Adrià i Paco. Sentats al banc, d'esquerra a dreta: Quico, Juan, Molines, Lucas, Eloy i José Andrés. Els preparava, com no, Manolo, que el teniu darrere abarcant-los a tots.

Ahí els teniu, com canviem !!, algun encara juga al futbol i molt bé, ara al primer equip, altres ja s'ho han deixat. Com passa sempre.

0 comentarios