Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¿SABIEU...? que G.A.T.A. va ser també un grup de teatre de 1980

¿Ho sabieu...? Amb els antecedents teatrals que tenia Gata no podia ser menys. En 1980 el jove Antonio Monfort li demana a Paco Font Pons "Carrasco" que els ajude per a fer una obreta de teatre i recaptar fons per a les festes d’eixe any.

"Carrasco" és el seu director i així naix G.A.T.A (Grupo Artístico de Teatro Aficionado). Representen per a la comissió, amb gran èxit, "El llaurador i el marqués", "El boticari de Vilarreal" o "Cels de novençà". Més tard arribaria el grup que portaria el nom del director, encara en vida, Grup de Teatre "Paco Carrasco".

3 comentarios

Otsir Edijem -

A veure, tinc un dubte molt important i seriós. No sé si es que al teclat de l'ordinador de "el gato" li falten lletres, o que el castellà se li dona mal i el valencià pitjor o simplement que encara li dura la ressaca de la nit de Nadal i va buscant el portal de Belem en lloc del de l'ajuntament sense poder trobar ni un ni l'altre.

Al meu parer, pense que abans de vomitar tan impulsivament queixes infundades que no venen al cas ni tenen cabuda i molt menys resposta en este blog, deuria saber quina llengua desxifren les seues neurones i intentar escriure en castellà o en valencià, em dóna igual, però almenys mitjanament bé.

En primer lloc em sembla una falta de respecte a qualsevol de les dues llengües i després als usuaris del blog i al cronista.

LES QUEIXES....AL LLOC ON ELS TOCA, SI US PLAU!!!!!!

Gater -

este home sols fa que queixar-se de tot? i no apura res dient-ho per aci... Ves a l'ajuntament i dona la cara i presenta queixes!

el gato -

Esperem que el aytemt arregle de una volta per totes les curves de la puyada a la ermita que estan en mal estat y de fero seria igual que estava antiguamente en escalon seria mot de agrair pel poble.