Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CANDIDATS, MITINS I PROGRAMES ( i IV ): Partit Socialista.

CANDIDATS, MITINS I PROGRAMES ( i IV ): Partit Socialista.

( Per ordre alfabètic hem repassat fins a hui dijous les quatre candidatures, amb els mitins i programes )

La quarta i última formació que arriba al blog és PARTIT SOCIALISTA (PSOE).

Com tots sabeu el candidat a l’alcaldia és VICENT FONT LEYDA.

Hui dijous ha fet el PSOE el mitin al Parc del Raval. Demà té faena per partida doble. Primer a les 19 hores a Gata Residencial, a les 19 hores. Després a les 20 hores al pati del Grup Escolar serà la festa fi de campanya. Intervendrà en concert el grup "Ruràlia Urbana".

Un programa gran amb les cobertes roges ens introduix al llibret del porgrama, que es presenta en valencià i al revés en castellà i amb el lema a la portada: "Perquè guanye Gata". Programa 2011-2015.

Primer que res el Candidat a l’alcaldia de Gata Vicent Font Leyda dirigix una salutació, a la qual fa referència a les seues etapes d’alcalde i de regidor.  Una fotografia on està ell recolzat sobre la barana d’un dels miradors de les Coves Roges i al fons es veu el poble i el passeig dona pas a la fotografia central de tota la candidatura. Sempre en blanc i negre, els candidats socialistes estan fotografiats davant d’un dels margen del parc del riu, al costat del nou vial. Unes paraules que signen els Socialistes de Gata expliquen: "Perquè guanye el teu poble" i "Elegixes tu 22 de maig".

Dins del programa s’intercalen candidats i vertents: pel que fa als candidats: Josefa Mulet i Pedro Diplomada en Empresarials d’Economia i Hisenda. Vicente Pineda Costa, Llicenciat en Dret -Advocat. Rafa Plaza Caselles. Yolanda Doménech Colón, presidenta de AMPA i Paca Andrada Mulet.

Dels temes, s’explica: Economia i Hisenda. Urbanisme. Joventut i Esports. Educació i Cultura. Indústria, comerç i turisme. Agricultura. Servicis socials.

Amb les frases: "El 22 de maig, tu decidixes" i "Perquè guanye el teu poble" acabe el llibret electoral del PSOE.

- Al muntatge en dues parts, per la seua amplitud, podeu veure els candidats del PSOE, com apareixen als cartells electorals i a la fulla central del programa-

¡¡ I recordeu, seguixen obertes les votacions, sols indicant el nombre de regidors, al sondeig electoral del Blog del Cronista de Gata, fins demà dia 20, divendres. Ja tan sols resta per a votar al blog un dia, demà divendres !!.

0 comentarios