Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELECCIONS 2011: AIXÍ VA EL SONDEIG. Resten tres dies per a les votacions reials.

ELECCIONS 2011: AIXÍ VA EL SONDEIG. Resten tres dies per a les votacions reials.

Ja hi ha més de 50 votacions

Us torne a posar hui dijous, a les 22.30 hores, les votacions fetes fins ara (54) dels usuaris del blog. Els regidors que formaran la Corporació Municipal seran 13. En línies generals, els gaters pensen que estaran molt nivellats els escons per als regidors. L’últim dia, demà divendres, us posaré el percemtatge resultant d’aquestes votacions tan igualades pel que fa al sondeig.

¡¡ Ja sabeu: encara podeu votar al sondeig del blog del CRONISTA DE GATA fins demà divendres dia 20 a les 23.59 hores. Des d’eixe minut entrarem a la jornada de reflexió de dissabte dia 21 de maig de 2011 !!.

5 comentarios

Després de les eleccions -

A l'anònima del primer comentari vull fer-li la següent reflexió:

Ara que ja hem votat i sabem els resultats, adóna't de que n'hi ha més gent que no vol com a govern al PP que si. Fixa't:

PP-1388 vots
--------------------
PSOE-828 vots
BLOC-720 vots
CV-204 vots

N'hi han 1752 persones que no volen un govern del PP i 1388 que si. T'adones ara perquè deu ser factible que els partits es puguen unir per formar govern???. Simplement perque la majoria absoluta no vol un govern del PP.

Però imaginat també el següent exemple que encara et posarà més dubtosa. Pensa per un moment que els resultats hi hagueren sigut així:

PP-4 regidors
PSOE-3 regidors
BLOC-3 regidors
CV- 3 regidors

Creus que la fòrmula que tu dius seria justa en aquest cas, de prohibir als regidors que no són del PP (9 en total) que feren coalició per governar???

Concluint, només vull fer-te entendrer que açò no es un "operación triunfo", que qui en treu més guanya. La voluntat popular ha demostrat en les urnes que no vol un govern del PP. Per tant hi ha que respectar la llibertat de que la majoría que rebutja al PP es puguen unir per formar govern. Un altra cosa serà que vullguen unir-se o no i les avenències o desavenències que puguen tindrer entre ells per poder treballar junts.

un que pasava -

A anonim ,a voste qui li ha dit que el senyor Font sols per ser concejal será diputat...¿? aixo es automatic?.

pp7,psoe2,bloc3,uv1.

Anónimo -

Primerament dir-li a Anònima que si el senyor Font cobra de jubilat ho fa com qualsevol altre jubilat que ha treballat els seus anys cotizant per poder cobrar la jubilació. Si diu que no cobrarà donçs millor per el poble, ell seguiria cobrant la seva jubilació si fora alcalde com si no! és una tonteria eixe plantejament que dius. En eixe cas, i per eixa regla de tres, cal dir que la numero 2 dels qui estan governant que es va omplir la boca de dir que deixava cobrar, ara està cobrant del paro! que encara es pitjor perquè ella si que té una empresa on poder treballar i també està xuplant del pot de tota Espanya!
Seguidament si el senyor Font accedix a Diputat, donçs millor per el poble, més a prop dels de dalt per poder accedir a més coses! que segons la llei no és incompatible ser alcalde i diputat.
Per seguir dir que el numero 2, el Senyor Pineda, sempre ha estat involucrat dins del PSOE de Gata i segurament estarà al corrent de tot, que tu no l'hages vist no vol dir que no estiga!
I per finalitzar si tant farta estas de Sorts hi hauras de donar-li la culpa als teus amics del PP que ho varen començar tot! i si no t'ho creus pregunta e informat! que per cert! que han fet en estos 4 anys de govern amb Sorts sino possar-mos un pagament més? bo pensateu!
I penses el que penses fes ús del teu vot que és la manera en que podem expresar-mos.
La meva votació és PP2 PSOE7 BLOC 3 CV1

terratremol electoral -

pp3, psoe 2, bloc 5. cv 3

Anònima -

En l'últim dia de campanya, i ja era hora, m'agradaria deixar un comentari en este blog. Espere que aquest any siga el poble qui pose a la gent on es mereix. Que vagen tots a votar i que es respecte a la majoria, siga o no absoluta. Pense que ha de governar qui més vots tinga, hauria de prohibir-se que s'ajunten els partits, la democràcia, segons entenc, és el dret de tots d'opinar i sobre tot escollir als seus representants. Si un partit té més vots, encara que no siga majoria absoluta de regidors, eixe partit és l'escollit per tots. Aprofite també l'ocasió per tal de deixar clar que hi ha un número 1 que diu que si entra a manar no cobrarà d'alcalde, jajaja, ell ja cobra de jubilat, i n'estic segura de que s'encarregaria de que el número 2 cobrara per ell, segons tinc entés el senyor Font ja va anar a preguntar a qui havia de preguntar com estava l'assumpte de cobrar. Va per el poble que necessita entrar per tal de pujar de nou a diputació, on va estar 4 anys i no va fer res pel seu poble, si està 4 anys més allí igual li canvia la jubilació a una millor, ara té l'ocasió d'or, i pense que d'ahí li ve les ganes de manar. Es fan tots la boca gran de dir que fa falta gent jove del poble i posen a un jubilat de número 1?
Per tal de governar un ajuntament s'ha d'estar al poble, s'ha de ser coneixedor del que passa i una persona que viu fóra no és l'apropiada, pense jo. Ara em referisc al número 2 que si he de ser sincera, crec que l'hi he vist la cara una volta pel poble i 2 als mitings del partit... igual estant fóra es perd molts problemes del dia a dia, ho podria solucionar tot? Pel que entenc del seu programa, ell vol urbanisme, almenys d'això parla en la revisteta, segur que no va poder aclarar bé Sorts i ara vol traure cullerada de Plans. Si he de ser sincera, jo n'estic algo calenteta amb les Sorts, crec que es nota, i a estos la veritat és que no els pense votar. En la meua opinió pp 7 bloc 3 cv 1 psoe 2.