Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELECCIONS 2011: AIXÍ VA EL SONDEIG DEL BLOG. Última setmana. A quatre dies de les votacions.

ELECCIONS 2011: AIXÍ VA EL SONDEIG DEL BLOG. Última setmana. A quatre dies de les votacions.

Us torne a posar hui -ja passada la mitjanit entre dimecres i dijous- les votacions fetes fins ara (42) dels usuaris del blog. Els regidors que formaran la Corporació Municipal seran 13. En línies generals, els gaters pensen que estaran molt nivellats els escons per als regidors. L’últim dia, divendres 20, us posaré el percemtatge resultant d’aquestes votacions tan igualades pel que fa al sondeig.

¡¡ Ja sabeu: encara podeu votar al sondeig del blog del CRONISTA DE GATA fins divendres 20 !!.

11 comentarios

V de votacions -

pp 4. psoe 3 bloc 4 cv 2

la gent que parla per no callar -

He vist moltes votacions molt extremes, sols per fer pujar més un o altre partit en aquest sondeig, jo votaré per el que pense que eixirà sense fer extrems de 8, 10 o coses així.
PP 4 PSOE 5 BLOC 3 CV1

vixca hondt -

pp 4, psoe 4, bloc 4, cv 1

pasionaria -

pp 2, psoe 6,bloc 3,cv 2

CRONISTA DE GATA -

GRÀCIES A TOTS per les votacions. Al respecte dels comentaris de "Anònima" el cronista té que contar les cròniques del poble i punt. Ja ho he dit altres vegades. Així i tot, de seguida li ha respost el comentari de "La gent parla per no callar". Ahí ja no entre. El que si us demanaria als dos comentaristes de paraules i no votacions, que si teniu a bé votar al sondeig i als vots ho podeu fer també...GRÀCIES.

vicentin -

pp 4, psoe 2, bloc 5, cv 2

veina -

pp4,psoe3,bloc4,cv2.

La gent parla per no callar -

El comentari al que es referix "Anónimo" és el seguent:
BUENAS TARDES A TODOS ESCRIBO PARA INFORMAR ALA GENTE DE GATA DE GORGOS QUE TENGO INFORMACION DE QUE EL SEÑOR VICENTE CANDIDATO DEL PSOE ESTA APROBECHANDOSE DE GENTE DESCAPATIZADA EN CASA QUE NO PUEDEN EJERCER AL DERECHO DEL VOTO POR NO PODER ACUDIR ALAS URNAS I LES ESTA ARREGLANDO EL VOTO POR CORREO ......... ES FUERTE PERO CIERTO DONDE LLEGA EL AFAN POR EL PODER ESTO ES VERGONZOSO ..............

I sols explicar-li que és una pràctica habitual que FAN TOTS ELS PARTITS la d'ajudar a totes aquelles persones que no poden anar a votar i arreglar-li-ho perquè ho puguen fer per correu.
Si eixa persona que ha realitzat eixe comentari al facebook tinguera un poc d'idea sabria que el necessari per poder emetre vot per correu una persona impedida, major o que no pot acudir a les urnes i desitja votar és un poder notarial donant-li poder a qui la persona desitja(normalment és algú de la seva família) i es necesari un certificat metge q demostra que no pot anar a votar.
Els partits ajuden i faciliten els tràmits a estes persones i als seus apoderats. ÉS UNA PRÀCTICA LEGAL I A MÉS HO FAN TOTS ELS PARTITS.
Ara quan el diumenge de les eleccions eixa persona veja als partits que porten a gent major a votar amb els seus cotxes que ho critique també si vol, però també és una pràctica habitual de TOTS ELS PARTITS. Que s'informen abans de soltar eixes acusacions tan fortes

Anónimo -

PP2
PSOE7
BLOC3
CV1

ANÒNIMA -

PP 10 PSOE 0 BLOC 2 CV 1 El programa me ha gustado mucho, se ve todo lo que han hecho por el pueblo, hay que reconocer que se ha trabajado mucho.
Por cierto, por facebook va un comentario sobre el PSOE que en mi opinión es denunciable, deberias entrar leerlo y darnos tu opinión cronista. A mi me llegó a traves de un Gata M Gusta. Si es verdad lo que se dice, y yo pienso que si, una vez mas Vicent Font ha practicado su "trasparencia", "honradez" y "talente". Por favor, mira a ver si te haces con el comentario y dame tu opinión a ver que te parece, lo que harían algunos por el hambre de poder!!

veí -

PP 5, PSOE 2 BLOC 4, CV 2.