20110510223916-d0pcvao-p4wk0hztbq.jpg

RECORDEU: A GATA TAMBÉ ES JUGA EL CLÀSSIC. GORGOS-XERACO, Juvenil: Dissabte 14, 17.30 h. Estem a quatre dies del gran aconteixement esportiu de Gata.

TOTS AL CAMP DE "LES COSTERES" DISSABTE 14. ES JUGA EL CLÀSSIC A GATA. TERCERA REGIONAL JUVENIL -grup XI-.

Hui dimarts, a la vegada que us torne a fer memòria, vull fer-me resó d’un fet que ja va ocórrer a la primavera de l’any 2002, fa nou anys, quasi res!. Molts xicons dels que hui formen part del GORGOS JUVENIL, van ser CAMPIONS DE LLIGA sent BENJAMINS "B". I qui els entrenava?. MANOLO "el Poli" i RAFA "el carter". Per això, MANOLO no es perd cap partit dels juvenils, perquè veu el reflexe d’aquells campions i l’alegria com juguen i ha vist l’evolució d’aquells xcavals ara convertits en homes.

Ací teniu hui la foto que us portarà molts bons records. L’ha posada al Tuenti Juan Pons Salvá, al qual li agraix ja de bestreta la iniciativa. Això vol dir alguna cosa...VAN A PER TOTES i per això volen recordar que ja van ser CAMPIONS DE LLIGA 2001-2002.

Us detalle alguns dels noms i podreu veure que seguixen "donant guerra" al futbol i de quina manera...estan a punt de ser campions però ara JUVENILS.

De esquerra a dreta...MANOLO, policero (preparador i amb l’uniforme). Paco Signes Arabí(que ja no juga), Miquel Vives Herrero -que sí que juga-, Lucas León -també-, Fran Carreño Bolufer (que ja no juga tampoc), Fran Carreño Pinedo (Tampoc juga), Sergi Ferrer Monfort (que no juga) i RAFA, el carter, aventurer i preparador.
Agatxats, d’esquerre a dreta: Eloy (jugador juvenil hui), José Andrés Llopis Signes(que ja no juga), Juan Pons Salva (juga ara al juvenil i ell es el que ha penjat la foto al tuenti....), Hugo Ribes Simó (un gran jugador ara), David Molines Salvà (el crack i golejador), Vicent Pons Signes (que ja no juga) i José Caselles Signes "Carrete" (un altre gran jugador actualment).

Recorden, dissabte a les 17.30 hores: tots al camp a animar al GORGOS JUVENIL.