GOLEJADA DE LÍDER: 6-0 GUANYA EL GORGOS JUVENIL AL SUECA B.

* A la fotografia, un moment del partit d’aquesta vesprada. Conduix el baló Lucas. El miren Sam i Eloy. Al fons José "Carrete". Ja sabeu el Gorgos va com la selecció espanyola: pantaló blau i camiseta roja. Els blancs eren aquesta vegada de Sueca.

ÚLTIMA HORA: Al comentari posa el jugador Carim que el Villalonga ha perdut (1-2) front a l'Ondarense i que Molines té un gol més del que li havíem posat és a dir 46. Agrair al jugador els detalls i per tant es queda el GORGOS juvenil sols de líder.

No podia fallar i no ha fallat. A les 16.05 hores començava el partit al camp municipal "Les Costeres". El Gorgos juvenil s’enfrontava al Sueca B. Li tenien por o si volen respecte (al partit d’anada hi havia guanyat l’equip riberenc per 3 a 0). El penalti tirat i transformat per Lucas obria el camí. El gol de Hugo ha estat molt important. Era una bona combinació fins a porta. Al descans s’arribava al 2 a 0.

A la reanudació, Molines que havia tingut moltes oportunitats a la primera part, no ha perdonat i ha fet el 3 a 0. Jaume Serra i Fernando anaven donant entrada als homes de refresc. El Sueca es quedava amb 10 homes per expulsió del número 11. Seguien els gols. José ("Carrete") feia el 4 a 0 i Molines encara tenia temps de fer-ne dos més, amb els que arribava a la bonca xifra ell sols de 46 gols, sent el màxim realizador.

Una setmana més són líders el GORGOS JUVENIL de la taula 11 de Tercera Regional i tan sols estan a cinc jornades de proclamar-se campions. Ara tindran el descans pasqüer i després a seguir igual.

JA ES CONEIX EL RESULTAT DEL VILLALONGA-ONDARENSE. Ha guanyat l'Ondarense, per tant el Xeraco passa a ser el segon classificat ja que ha golejat 5-0 al Oliva B.

Els números del Gorgos són impressionants: 1er amb 64 punts. Dels 25 partits jugats, 21 guanyats, 1 empatat i 3 perduts. Ha arribat a la bonica xifra de 140 gols a favor. Té sols 28 en contra.

...I ara amb els deures ben complits, molts d’ells que són quintos 2011, al sopar de la tria de parelles per a la festa al Restaurant Canor de Teulada.