Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA FAMÍLIA DEL FUTBOL GATER RECORDA A JUANJO MARÍN.

LA FAMÍLIA DEL FUTBOL GATER RECORDA A JUANJO MARÍN.

L´Ajuntament i el Gorgos, el Gorgos i l’Ajuntament, han estat molt sensibles aprofitant hui la inauguració de la qual ja he parlat molt aquesta nit i presentació dels equips del Gorgos. L’alcaldessa ha demanat un minut de silenci per als que ja no estan a la família futbolera del poble. Després, el president i ella li han lliurat una placa a Josefa, la germana de Juanjo Marín, que anava acompanyada pel seu fill. Per uns moments, a tot els que estaven al pavelló se’ls ha posat un nyuc a la gola. Emotiu el record quan l’alcaldessa ha dit que "Juanjo contava els dies que restaven per veure el camp de gespa artificial acabat".

S’ha fet justícia amb un xic que ho va donar tot per al futbol local. Es tanca ací la controvertida possible denominació del camp i el possible de "Juanjo Marín". Amb bon criteri també de no nomenar a persones, adopta el nom de la partida on s’ubica "Costeres".

Això si, ara està per vindre un trofeu que porte el nom de Juanjo Marín. Seguirem reivindicant-ho.

A la fotografia, podeu veure d’esquerra a dreta: alcaldessa, president de la Diputació germana i nebot de Juanjo, en el minut de silenci.

0 comentarios