Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -la del dia 12 torna al seu lloc ( -181- ).

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -la del dia 12 torna al seu lloc ( -181- ).

Després d´haver pres la decisió d´eliminar els comentaris, per culpa d´uns "mal educats" (observeu que està separat) i malgrat algunes veus que han assenyalat que es torne a posar la possibilitat de fer-ne altra vegada, ja que allò va ser un fet puntual, torne a recuperar la fotografia del dia 12 d´octubre, la festa del Pilar, que mai tindria que haver estat "furtada" pels "mal educats". 

La fotografia mostra a tres xiquets (un xiquet i dos xiquetes) disfressats o vestits, com deien abans, de missions. Els tres son cosinets entre si. Al mig estava Bernat, que feia de rector amb el seu bonet i el seu roquet i tocant la campaneta, reclam de la jornada del Dia del Domund, que sempre era per l´octubre. Al costat esquerre està Maria Vicenta, la dels futbolins i a la dreta la cosina d´aquesta i també de Bernat, Vicenta, filla de Vicente i Rosario. Les dos xiquetes van vestides de xinetes.

¡¡ Com han canviat els temps. Aran els xinesos tenen bassars i vénen de tot. A Gata n´hi ha dos d´aquests establiments !!.

Agraïsc especialment a l´amic Bernat -el xiquet del mig- que m´haja deixat la fotografia per ser publicada al blog i forme part de l´arxiu de la secció. 

  

 

0 comentarios