Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 11 d´octubre

GATA VA SER NOTÍCIA...un 11 d´octubre

Fa 15 anys era notícia la reparació de la que va ser fins fa un mes la Caserna de la Guàrdia Civil. Fa 10 anys l´esport a la comarca era notícia. Fa 5 anys la Fira Gata al Carrer ja era notícia. També hi havia una notícia reivindicativa educativa.

11 D´OCTUBRE DE 1995, fa 15 anys:

A LA MARINA de LP: "El Ayuntamiento repara el cuartel de la Guardia Civil". A l´antetítol: "Es el más antiguo de la provincia, con 110 años de servicio a sus espaldas". Als ladillos eren: "Necesario cuartel" i "Actos conmemorativos". Al peu de foto: "Fachada de la emblemática casa-cuartel".

 11 D´OCTUBRE DE 1990, fa 10 anys:

En un breu, a una columna hi havia una notícia a LP de "Excursionismo" i posava: "Senderistas recorren toda la Marina". També gent de Gata i passant per Gata.

11 D´OCTUBRE DE 2005, fa 5 anys:

A LA MARINA de LP: "Gata se convierte en la capital del comercio y la gastronomía". Al subtítol: "La presencia de miles de visitantes a la feria desborda las previsiones de la organización". A un ladillo: "Ocio y arte". Als peu de les dues fotos, les mateixes que ixen al blog: "Uno de los puestos donde se ofertó la repostería y gastronomía típica de la población de Gata" i "Las manifestaciones artísticas también tuvieron su sitio en la feria".

També es va publicar al mateix dia i el mateix diari: "Instalan pancartas para exigir que acaben el instituto". Al subtítol: "Los alumnos, dispuestos a secundar una huelga". Al peu de foto: "La pancarta reivindicativa, en el puente del trenet".

 

 

 

0 comentarios