Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 3 d´octubre.

GATA VA SER NOTÍCIA...un 3 d´octubre.

Fa 20 anys era notícia la mort del rector fill de Gata, En Fernando Pons. La Font de la Mata també ho era. Fa 10 anys, una bolillera era notícia.

3 D´OCTUBRE DE 1990, fa 20 anys:

Al titular de LP es publicava: "Dolor en el sepelio del sacerdote Fernando Pons". A l´antetítol: "Asistió el obispo auxiliar José Vilaplana". A un ladillo parlava de la "Vida del sacerdote". A la fotografia d´aquest article, la foto del rector En Fernando Pons.

A un altre article, baix del de la mort del rector, es publicava: "Escasa fiesta por San Miguel" i "Comunicado de los quintos".

A un altre, el mateix dia: "Gata de Gorgos recupera el paraje de la Font de la Mata como zona de recreo". A l´antetítol: "Toda la zona ha sido remozada y acondicionada". A un ladillo: "Bancos y mesas de madera". Al peu de la foto: "Paraje de la Font de la Mata".

3 D´OCTUBRE DE 2000, fa 10 anys:

"El personaje del día" de LA MARINA de LP era "Rosa Mulet, una experta bolillera de Gata de Gorgos" i al subtítol posava: "Es un trabajo muy entretenido y a fuerza de práctica todo se aprende". Al peu de la foto deia: "Rosa Mulet, ante sus bolillos".

 

 

 

0 comentarios