Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 18 i un 19 de maig

GATA VA SER NOTÍCIA...un 18 i un 19 de maig

Com els adelantava ahir, hui era jornada de dobles notícies. Què va passar a Gata fa 20, 15, 10 i 5 anys, aquests dos dies, 18 i 19 de maig.

19 DE MAIG DE 1995, fa 15 anys:

Al diari de LA MARINA de LP es parlava de que "La Policia Local se queda con tan sólo 5 efectivos". El mateix dia es publicava una notícia sobre "Jornada de recogida de papel y cartón". A l´antetítol: "Organizada por el Movimiento Junior, tendrá lugar el día 3 de junio". Al peu de la fotografia: "Los Juniors de Gata, en la última excursión realizada al Montgó".

18 DE MAIG DE 2000, fa 10 anys:

Al mateix diari es publicava: "Los alevines del Gorgos CF y del Pedreguer CF disputaron un encuentro contra la droga". Posava al subtítol: "En el partido homenajearon a los niños de Cuba". Al peu de la foto: "Los jugadores de Gata y Pedreguer, con sus monitores".

19 DE MAIG DE 2000, fa 10 anys:

Destacava en gran la notícia, que afecta també indirectament a Gata, al diari LA MARINA de LP que "El IV Circuit a Peu Marina Alta comienza mañana en Pedreguer". I deia el subtítol: "Gata, Xàbia, Jesús Pobre y Benissa son otras sedes". La fotografia del guanyador alçant els braços era de quan la carrera de Gata tenia com a eixida i meta a la Plaça Nova i posava al peu: "La prueba de Gata se celebrará el sábado 27 de mayo".

I finalment la notícia, de la qual hem extret la fotografia que il·lustra tot aquest article de hui i que ja avançava ahir. El atleta gater Said era el guanyador al veí poble de Jesús Pobre:

18 DE MAIG DE 2005, fa cinc anys:

El titular: "El atleta Said Dai gana la VIII Cursa de Jesús Pobre". Subtítol: "Más de 1.500 atletas participaron en la carrera del Circuit a Peu a la Marina Alta". Un resum posava: "Más de 1.500 atletas participaron en la VIII Cursa Popular de Jesús Pobre, una prueba incluida en el Circuit a Peu de la Marina Alta. En la categoría reina se impuso el atleta del CD Dénia-Marina Alta, Said Dai Day". Finalment, al peu de les dues fotografies, una de les quals és la mateixa en color que pose ací, deia: "La salida de la carrera y el ganador Said, con el segundo y tercer clasificados".

 

0 comentarios