20230116193941-betlemfinal.jpg

Compartisc les paraules que ha posat la meua filla Verónica, al final de la campanya belenística 2022-2023 del betlem Monumental de la nostra casa del carrer Signes.

"GRÀCIES a tots/es els que heu visitat el nostre betlem!. Més de 700 persones han passat per ell, concretament 726, del 5 de desembre de 2022 fins al diumenge 15 de gener de 2023. Estem molt agraïts per les vostres paraules d’ànim i un any més contents de que vos agradara. Gràcies també a tots/es per les aportacions econòmiques per a que any rere any puga tenir més detallets!

L’any que ve més i millor!
Que no es perden les costums i tradicions!!"

Un agraïment especial als grups i col·lectius que han passat a fer la visita, com la gent del TAPIS, grups de catequesis i de júniors, sense oblidar a tots els escolars del Centre d’Ensenyament Primària "Santíssim Crist" de Gata i als més menuts del Jardí d’Infància "Xiulet", sense oblidar la tasca desinteresada del nostre "fotògraf particular" José Luis Fornés, i a tantes i tantes persones que s’han acostat a veure’l. Ja estem cavilant per a l’any que ve per a oferir a tots i totes una millor escenificació, un millor paisatge i novetats.

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES.

FONT: Composició fotografies Vero Vives.