Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MÉS DE 700 PERSONES VISITEN EL BETLEM MONUMENTAL DEL CARRER SIGNES DE GATA. GRÀCIES

MÉS DE 700 PERSONES VISITEN EL BETLEM MONUMENTAL DEL CARRER SIGNES DE GATA. GRÀCIES

Compartisc les paraules que ha posat la meua filla Verónica, al final de la campanya belenística 2022-2023 del betlem Monumental de la nostra casa del carrer Signes.

"GRÀCIES a tots/es els que heu visitat el nostre betlem!. Més de 700 persones han passat per ell, concretament 726, del 5 de desembre de 2022 fins al diumenge 15 de gener de 2023. Estem molt agraïts per les vostres paraules d’ànim i un any més contents de que vos agradara. Gràcies també a tots/es per les aportacions econòmiques per a que any rere any puga tenir més detallets!

L’any que ve més i millor!
Que no es perden les costums i tradicions!!"

Un agraïment especial als grups i col·lectius que han passat a fer la visita, com la gent del TAPIS, grups de catequesis i de júniors, sense oblidar a tots els escolars del Centre d’Ensenyament Primària "Santíssim Crist" de Gata i als més menuts del Jardí d’Infància "Xiulet", sense oblidar la tasca desinteresada del nostre "fotògraf particular" José Luis Fornés, i a tantes i tantes persones que s’han acostat a veure’l. Ja estem cavilant per a l’any que ve per a oferir a tots i totes una millor escenificació, un millor paisatge i novetats.

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES.

FONT: Composició fotografies Vero Vives.


   

0 comentarios