Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA TÉ UNA NOVA CENTENÀRIA: PEPITA PONS SIGNES VA NÀIXER EL 22-12-1922. El poble en té ara dos en vida, María Monfort Costa (102 i 8 mesos) i Pepita

GATA TÉ UNA NOVA CENTENÀRIA: PEPITA PONS SIGNES VA NÀIXER EL 22-12-1922. El poble en té ara dos en vida, María Monfort Costa (102 i 8 mesos) i Pepita

La loteria de Nadal porta tots els anys l’aniversari a una veïna de Gata que acaba de complir el centenari de vida. Ella és PEPITA PONS SIGNES i de la mà de la seua filla Consuelo la coneixem un poc més. Es va casar un dia també assenyalat per als músics i també 22 però de novembre, el dia de Santa Cecilia de 1952.

El seu arbre genealògic es composa de dos filles i un fill, que són Vicente, Consuelo i María José. Des de sempre, Pepita ha estat cuidant als seus fills i als huelos "el que feien abans en casa". Físicament està molt bé, excepte les cames que no pot caminar molt. El cap el té molt ben amoblat, que diríem nosaltres, i per això entre cançonetes dels xiquets i dècims, ella era feliç amb tots els seus: es van reunir fillles, fill, els quatre néts i els quatre besnéts, per a bufar les vetles dels cent anys.

Felicitats a la centenària i a tota la família. Un dia d’aquestes festes de Nadal aniré a xerrar amb ella, per a que em conte la vida gatera del segle XX, que ella tant intensament va viure i que ara ja té 22 anys més del segle XXI.

DOS CENTENÀRIES EN VIDA DE GATA

I com sempre recorde, Gata és poble de centenàries i un centenari en els últims anys. Està en vida la veïna MARÍA MONFORT COSTA, també coneguda com María Bisserot. A la residència on conviu i l’acompanya la seua germana Pepica que és més jove. Maria va complir el 10 d’abril passat 102 anys de vida. 

FONT: Foto aportada per la família.

 

0 comentarios